Fitness og sundhed

  • Moderne, varieret træningsudstyr.
  • Til friluftsliv kan der lånes cykler og gangstave.
  • Vælg blandt vores sunde alternativer til morgenmad, frokost og aftensmad.

Du har fri adgang til vores moderne fitnessrum

Vi tror på et sundt liv, og at det både skal være sjovt og nemt at træne. Hvis du bor hos os, har du mulighed for at lade batterierne op og holde dig i form.

Du har fri adgang til moderne og veludstyrede fitnessrum på næsten alle Scandic-hoteller. På nogle af hotellerne får du fri adgang til nærliggende træningsfaciliteter. Du kan låne gangstave eller en cykel, såfremt der er ledige tilrådighed og få tips til løbeture i nærheden af hotellet.

Ny energi med moderne fitness

Vores nye fitnessrum følger samme linje på alle hoteller, så du kan altid finde dig til rette, uanset hvilket Scandic, du besøger. Vores fitnessrum er altid på mindst 20 kvadratmeter, og de har alle basisudstyr, der består af løbebånd, multigym, motionscykel, vægte, bænk, gymnastikbolde og træningsmåtter. Det giver dig mulighed for en effektiv og varieret træning.

Lyse, luftige rum

Vi holder af luftige lokaler med en god belysning og store spejle. Her er storskærms-tv, inspirationsbilleder, øvelsesvejledninger og en servicestation med bl.a. rene håndklæder. Nogle hoteller kan tilbyde dig uddannede sundhedsvejledere.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en sund livsstil på Scandic 

BOOK HOTEL

Hvor vil du bo?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 2
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 3
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 4
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Har du en bookingkode?BOOK MED BONUS CHEQUE

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.