Vidste du, at

  • 70% af alle handicap er usynlige
  • Over 2,5 millioner mennesker i Skandinavien er handicappede
  • Over 50 millioner mennesker i Europa er handicappede

Intelligente løsninger

Hvordan hører en gæst med nedsat hørelse en brandalarm? Via et  vibrerende vækkeur, der fungerer som brandalarm! Dette er bare en af vores mange intelligente løsninger til gæster med funktionsnedsættelse.

Tips og gode råd

Scandics handicap-ambassadør, Magnus Berglund, og hans hund, Dixie, har rejst i hele verden. Her giver de informationer om tilgængeligheden i lufthavne, transportmuligheder og byområder. Du kan ligeledes finde nyttige links om tilgængelighed, der kan hjælpe dig på dine rejser.
Nyttige links (pdf)

Magnus BerglundDesign for alle er godt for alle

Alle er velkomne hos Scandic! Derfor har vi implementeret smarte designløsninger i alle vores handicapværelser og på alle vores hoteller. Når du vælger at bo på Scandic, kan du nyde godt af de samme tilgængelighedsstandarder på alle vores hoteller. Vi har implementeret et fælles tilgængelighedsprogram, som alle vores hoteller følger, og som hele tiden bliver forbedret. 

Faciliteter tilpasset gæster med funktionsnedsættelse

Scandic er den første hotelkæde i verden, der tilbyder detaljeret handicapinformation på hvert eneste hotels hjemmeside. Vi har fulgt gæstens vej gennem hotellet , fra parkeringsplads og indgang, reception og restaurant til elevatoren, trapper og handicapværelser.   

Online-undervisning i tilgængelighed

Vi er de første i verden, der tilbyder interaktiv online-undervisning i tilgængelighed med fokus på gode råd, tips, tests og instruktionsvideoer. At sikre det samme høje serviceniveau for gæster med og uden handicap er nemlig et vigtigt mål i Scandic.

Tilgængelighedsstandard

Vores tilgængelighedsstandard omfatter alt det, vi tilbyder, og standarden spiller en central rolle i forhold til vores produkter og servicer. I samråd med handicaporganisationer, vores hotelgæster og teammedlemmer har vi udfærdiget en tjekliste med 110 punkter, som vi kalder Scandics tilgængelighedsstandard.

Hoteller med et større antal handicapværelser

Hos Scandic bestræber vi os på konstant at forbedre vores hoteller samt den service, vi yder for vores gæster - herunder også dem, der har et handicap. Nedenfor finder du en liste over de Scandic-hoteller, der tilbyder det største antal handicapværelser.

Scandic på CNN

 

Magnus Berglund har været handicapambassadør hos Scandic siden 2003, og han har i tidens løb hjulpet Scandic med at skabe et mere inkluderende miljø for alle gæster. Se CNN-interviewet om, hvordan et firma arbejder aktivt med tilgængelighed.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.