Det er altid let at finde vores hoteller, og du får en god beliggenhed tæt på lokale seværdigheder, underholdning eller smuk natur. Vi ønsker, at det skal være enkelt at rejse, så du bare kan slappe af. Det er derfor, børn altid bor uden beregning på vores hoteller, og hvorfor vi hele tiden åbner hoteller på nye og spændende steder.

Søg


Det får du altid hos Scandic

 

Stor morgenbuffet, frit trådløst internet, fitnessrum, legeområde, minibutik og løsninger for folk med særlige behov. Nogle ting er en selvfølge, når du bor hos os.

Hotelophold tilbud

 

Spar op til 25%. Gælder alle 230 hoteller samt alle ugens dage. Ingen bookingkode påkræves
Spar op til 25%

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.