Søg

Hoteller pr. land

Opnå 20% rabat på dit hotelophold hos ScandicVores Scandic-hoteller i Danmark 

Book dine sommernætter på et af vores hoteller i Danmark, og opnå 20% rabat på dit hotelophold alle dage over sommeren til og med 2. august 2015. Book online med koden: FG2. Morgenbuffet er inkl.
 

Tag på ferie i Danmark og oplev det brede udvalg af attraktioner – fra verdensberømt design og arkitektur, restauranter i verdensklasse og fascinerende nationalhistorie til den rige og varierede natur og populære oplevelser i Danmark for hele familien. Alting er inden for rækkevidde, og afstandene er overkommelige. Hvis du planlægger din næste ferie i Danmark, så husk, at Scandic har 22 hoteller over hele landet at vælge mellem. Står du overfor at skulle arrangere et møde eller en konference, har Scandic med sine 22 hoteller i Danmark helt sikkert faciliteterne, der passer til dine krav og behov. Book dit næste møde og konference hos Scandic.

Det får du altid hos Scandic

 

Stor morgenbuffet, frit trådløst internet, fitnessrum, legeområde, minibutik og løsninger for folk med særlige behov. Nogle ting er en selvfølge, når du bor hos os.

20% rabat som medlem

 

SPAR 20% på hotel i 7 lande! Kan ændres eller annulleres!
Anvend kode: FG2
20% rabat

Gode billetaftaler

 

Få de bedste oplevelser i Danmark. Når du bor hos os får du rabat og fordele på mange attraktioner.
Få rabat og fordele

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.