Point pr. frinat

  • 20000 point

Find hertil

Rytoften 3
8210 Aarhus
Danmark
Telefon: +45 86 15 68 44
Fax: +45 86 15 68 77
Breddegrad -  56,166749
Længdegrad -  10,150272

Kort

Velkommen til hotel Scandic Aarhus Vest

Få et dejligt ophold i Aarhus på det rolige hotel Scandic Aarhus Vest, der ligger kun 10 minutter fra centrum og som har gode trafikforbindelser.

Hotel Scandic Aarhus Vest er beliggende i et roligt kvarter lidt uden for Aarhus centrum. Hotellet ligger med gode tilkørselsforhold fra ringvejen, og fra hotellet er det nemt og bekvemt at besøge Aarhus’ mange attraktioner og seværdigheder. Få et historisk tilbageblik i Den Gamle By eller Moesgård Museum og se på moderne kunst på ARoS Aarhus Kunstmuseum. Aarhus er flere gange kåret som Danmarks bedste shoppingby, og byen byder desuden på et unikt restaurant- og cafemiljø.

Service

Når du træder indenfor på Scandic Aarhus Vest bliver du mødt af en velkommende stemning i vores lyse og nyrenoverede lobby. Nyd udsøgte måltider i restauranten, der har været igennem en gennemgribende renovering. I vores afslappenge og hyggelige bar, der også er renoveret, kan du bestille forfriskende drinks og cocktails. Når dagen er slut, kan I slappe af i hotellets sauna eller snuppe en tur i motionsrummet. Værelserne på Scandic Aarhus Vest er indrettet i lys, nordisk stil med flot udsigt fra de øverste etager. Udenfor råder vi over 200 p-pladser, hvor I uden beregning kan stille bilen under jeres ophold. Hotellet har desuden en stor møde- og konferenceafdeling med moderne av-udstyr og plads op til 250 deltagere.

Hoteloversigt

Antal værelser
151
Røgfrie værelser
151
Handicapvenlige værelser
Ja
Afslapning og sundhed
Ja
Restaurant og bar
Ja
Garage
Nej
Udendørs parkering
Ja
Minibutik
Ja
Møder og konference
Ja
Miljømærkning
Svanemærket
Afstand til centrum
4 km
Afstand til Tirstrup Lufthavn
45 km
Afstand til togstation
4 km
Trådløst internet
Ja

Bedømmelser

 

BOOK HOTEL

Hvor vil du bo?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 2
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 3
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 4
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Har du en bookingkode?BOOK MED BONUS CHEQUE

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.