Point pr. frinat

  • 30000 point

Find hertil

Rådhuspladsen 57
1550 København
Danmark
Telefon: +45 33 14 40 50
Fax: +45 33 14 52 79
Breddegrad -  55,6761344
Længdegrad -  12,5701437

Kort

Velkommen til Scandic Palace Hotel i København

Dette moderne og internationale hotel ligger i centrum af København. Her er du tæt på byens turistattraktioner, butikker og mange kulturelle muligheder.

Scandic Palace Hotel ligger på Rådhuspladsen i hjertet af København, blot 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Hotellet er kendt for sin smukke og unikke arkitektur, og har siden 1910 har været et samlingssted for københavnere, royale familier og internationale gæster. Stjerner som Judy Garland, Audrey Hepburn og Errol Flynn har kastet glans over hotellet og efterladt deres spor på hotellets enestående historie. Hotellet er indrettet i et moderne og luksuriøst design, og det er det perfekte hotel til såvel feriegæster som forretningsrejsende. 

Under dit ophold i København, må du ikke gå glip af et besøg i Tivoli eller en tur ned ad Københavns populære gågade, Strøget.

Service

Efter en dag i København kan du nyde et lækkert måltid i vores restaurant eller slappe af med en cocktail i vores bar, hvor du også kan bestille barsnacks og lette måltider fa vores barmenu. De fleste af værelserne har udsigt over København, og på flere af dem er der endda privat balkon med udsigt til Rådhuspladsens fantastiske arkitektur.
Er du på udkig efter romantik, er Scandic Palace Hotel bestemt et besøg værd. Hotellet hører nemlig til blandt vores mest romantiske hoteller.
På hotellets 5. etage ligger vores Executive Floor. Her finder du et eksklusivt VIP-område med moderne suiter og en tagterasse med en storslået udsigt over København. Etagen er perfekt til møder, konferencer, delegationer og private fester.
 
Book hotel Scandic Palace Hotel online - og spar op til 25%. Se vores hotelophold tilbud her. Gælder alle ugens dage og morgenbuffet er inkluderet. Og husk at Scandic Friends får 15% rabat på entre, turpas og All inclusive billetter til Tivoli.

Hoteloversigt

Antal værelser
169
Røgfrie værelser
169
Handicapvenlige værelser
Ja
Afslapning og sundhed
Ja
Restaurant og bar
Ja
Garage
Nej
Udendørs parkering
Nej
Minibutik
Ja
Møder og konference
Ja
Miljømærkning
Svanemærket
Afstand til centrum
0 km
Afstand til Kastrup Lufthavn
10 km
Afstand til togstation
1 km
Trådløst internet
Ja

Bedømmelser

 

BOOK HOTEL

Hvor vil du bo?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 2
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 3
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 4
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Har du en bookingkode?BOOK MED BONUS CHEQUE

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE

Scandic Palace Hotel

 

Følg Scandic Palace Hotel på Facebook. Bliv opdateret om arrangementer, specialtilbud, konkurrencer, senest nyt og en masse andet sjov.

Besøg Tivoli i København

 

Oplev Tivoli i København og spar op til 15% på entré og spring køen over, når du bor på et Scandic-hotel.

TripAdvisor Awards

 

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.