Point pr. frinat

  • 40000 point

Find hertil

Rådhuspladsen 57
1550 København
Danmark
Telefon: +45 33 14 40 50
Fax: +45 33 14 52 79
Breddegrad -  55,6761344
Længdegrad -  12,5701437

Kort

Velkommen til Scandic Palace Hotel i København

Dette moderne og internationale hotel ligger i centrum af København. Her er du tæt på byens turistattraktioner, butikker og mange kulturelle muligheder.

Scandic Palace Hotel ligger på Rådhuspladsen i hjertet af København, blot 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Hotellet er kendt for sin smukke og unikke arkitektur, og har siden 1910 har været et samlingssted for københavnere, royale familier og internationale gæster. Stjerner som Judy Garland og Audrey Hepburn har kastet glans over hotellet og efterladt deres spor på hotellets enestående historie. Hotellet er indrettet i et moderne og luksuriøst design, og det er det perfekte hotel til såvel feriegæster som forretningsrejsende. 
Under dit ophold i København, må du ikke gå glip af et besøg i Tivoli eller en tur ned ad Københavns populære gågade, Strøget.

Service

Efter en dag i København kan du nyde et lækkert måltid i vores restaurant eller slappe af med en cocktail i vores bar, hvor du også kan bestille barsnacks og lette måltider fa vores barmenu. De fleste af værelserne har udsigt over København, og på flere af dem er der endda privat balkon med udsigt til Rådhuspladsens fantastiske arkitektur.
På hotellets 5. etage ligger vores Executive Floor. Her finder du et eksklusivt VIP-område med moderne suiter og en tagterasse med en storslået udsigt over København. 
På vores Executive Meeting Floor finder du tre eksklusive mødelokaler. Her er der kælet for alle detaljer, og din personlige mødevært er klar til at hjælpe dig med møder, der kræver diskretion og fortrolighed. Stemning, design og komfort er i topklasse i mødelokalerne, hvor det største kan rumme op til 40 personer.
 
Og husk at Scandic Friends får 15% rabat på entre, turpas og All inclusive billetter til Tivoli.

Hoteloversigt

Antal værelser
169
Røgfrie værelser
169
Handicapvenlige værelser
Ja
Afslapning og sundhed
Ja
Restaurant og bar
Ja
Garage
Nej
Udendørs parkering
Nej
Minibutik
Ja
Møder og konference
Ja
Miljømærkning
Svanemærket
Afstand til centrum
0 km
Afstand til Kastrup Lufthavn
10 km
Afstand til togstation
1 km
Trådløst internet
Ja

Bedømmelser

 

BOOK HOTEL

Hvor vil du bo?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 2
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 3
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 4
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Har du en bookingkode?BOOK MED BONUS CHEQUE

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE

TripAdvisor Awards

 

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.