Søg

Hoteller pr. by

Scandic-hotel i Kolding

Spar 20% på hotel i Kolding: Som medlem af Scandic Friends kan du besøge Kolding og nyde et ophold med rabat. Book med koden FG2 og få 20% rabat på dit ophold weekender og udvalgte ferieperioder. Inkl. morgenmad.

Book Scandic Friends medlemsrabat

Kolding har en smuk beliggenhed ved udspringet af Kolding Fjord og er den perfekte destination for en aktiv ferie. Byen har en stærk tradition for design, kunst og arkitektur, og Trapholt Kunstmuseum har placeret byen solidt på verdenskortet for kunstentusiaster. Koldinghus og Geografisk Have er også populære destinationer for familier. Vores hotel i Kolding, Scandic Kolding, er lettilgængeligt og ligger inden for rækkevidde af både Lillebælt og den berømte forlystelsespark Legoland - Og husk at når du bor på hotel Scandic Kolding tilbyder vi billetter til Legoland, hvor du kan spring køen over. Se vores mange billetaftaler til de bedste oplevelser i Danmark

 

Hotel Scandic Kolding

6 km til centrum

Hotel Scandic Kolding

Kokholm 2, 6000, Kolding, Danmark

Hotel tæt på motorvejen og i praktisk afstand til Vejle, Lillebælt og Legoland. Kun 6 km fra centrum med shopping, restauranter og cafeer.

TripAdvisors medlemsvurdering

Baseret på89 TripAdvisor anmeldelser

 

Gode billetaftaler

 

Få de bedste oplevelser i Danmark. Når du bor hos os får du rabat og fordele på mange attraktioner.
Få rabat og fordele

Det får du altid hos Scandic

 

Stor morgenbuffet, frit trådløst internet, fitnessrum, legeområde, minibutik og løsninger for folk med særlige behov. Nogle ting er en selvfølge, når du bor hos os.

Book mødelokale

 

Vi gør det let at mødes. Med 22 hoteller dækker vi hele landet, lige fra Frederikshavn til Sønderborg og Esbjerg til København.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.