Søg

Hoteller pr. by

Scandic-hotel i Kolding

Kolding har en smuk beliggenhed ved udspringet af Kolding Fjord og er den perfekte destination for en aktiv ferie. Byen har en stærk tradition for design, kunst og arkitektur, og Trapholt Kunstmuseum har placeret byen solidt på verdenskortet for kunstentusiaster. Koldinghus og Geografisk Have er også populære destinationer for familier. Vores hotel i Kolding, Scandic Kolding, er lettilgængeligt og ligger inden for rækkevidde af både Lillebælt og den berømte forlystelsespark Legoland - Og husk at når du bor på hotel Scandic Kolding tilbyder vi billetter til Legoland, hvor du kan spring køen over. Se vores mange billetaftaler til de bedste oplevelser i Danmark.

Book en overnatning på vores hotel i Kolding, og opnå 20% rabat på dit hotelophold i weekender og ferier. Book online med koden: FG2. Morgenbuffet er inkl.
 
Hotel Scandic Kolding

6 km til centrum

Hotel Scandic Kolding

Kokholm 2, 6000, Kolding, Danmark

Hotel tæt på motorvejen og i praktisk afstand til Vejle, Lillebælt og Legoland. Kun 6 km fra centrum med shopping, restauranter og cafeer.

TripAdvisors medlemsvurdering

Baseret på89 TripAdvisor anmeldelser

 

Gode billetaftaler

 

Få de bedste oplevelser i Danmark. Når du bor hos os får du rabat og fordele på mange attraktioner.
Få rabat og fordele

Det får du altid hos Scandic

 

Stor morgenbuffet, frit trådløst internet, fitnessrum, legeområde, minibutik og løsninger for folk med særlige behov. Nogle ting er en selvfølge, når du bor hos os.

Book mødelokale

 

Vi gør det let at mødes. Med 22 hoteller dækker vi hele landet, lige fra Frederikshavn til Sønderborg og Esbjerg til København.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.