Søg

Hoteller pr. by

Scandic-hotel i Roskilde

Spar 20% på hotel i Roskilde: Som medlem af Scandic Friends kan du besøge Roskilde og nyde et ophold med rabat. Book med koden FG2 og få 20% rabat på dit ophold weekender og udvalgte ferieperioder. Inkl. morgenmad.

Book Scandic Friends medlemsrabat
Roskilde, der er kåret som Danmarks bedste handelsby i 2012, vil helt sikkert holde enhver turist beskæftiget. Byen er kendt for attraktioner som Roskilde Domkirke, Lejre Forsøgscenter og Vikingeskibsmuseet med dets velbevarede rester af vikingeskibe. I byens centrum er der masser af forretninger, restauranter og caféer. Hver sommer samler Roskilde Festival næsten 100.000 mennesker til en af Europas største musikbegivenheder. Som afslutning på en begivenhedsrig dag kan du slappe af på vores centralt beliggende hotel i Roskilde, Scandic Roskilde.

Hotel Scandic Roskilde

2 km til centrum

Hotel Scandic Roskilde

Ved Ringen 2, 4000, Roskilde, Danmark

Hotel i parkområde, tæt på lokale seværdigheder som Roskilde centrum, Vikingsskibsmuseet og Roskilde Domkirke.

TripAdvisors medlemsvurdering

Baseret på69 TripAdvisor anmeldelser

 

Gode billetaftaler

 

Få de bedste oplevelser i Danmark. Når du bor hos os får du rabat og fordele på mange attraktioner.
Få rabat og fordele

Det får du altid hos Scandic

 

Stor morgenbuffet, frit trådløst internet, fitnessrum, legeområde, minibutik og løsninger for folk med særlige behov. Nogle ting er en selvfølge, når du bor hos os.

Book mødelokale

 

Vi gør det let at mødes. Med 22 hoteller dækker vi hele landet, lige fra Frederikshavn til Sønderborg og Esbjerg til København.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.