Søg

Hoteller pr. by

Scandic-hotel i Roskilde

Roskilde, der er kåret som Danmarks bedste handelsby i 2012, vil helt sikkert holde enhver turist beskæftiget. Byen er kendt for attraktioner som Roskilde Domkirke, Lejre Forsøgscenter og Vikingeskibsmuseet med dets velbevarede rester af vikingeskibe. I byens centrum er der masser af forretninger, restauranter og caféer. Hver sommer samler Roskilde Festival næsten 100.000 mennesker til en af Europas største musikbegivenheder. Som afslutning på en begivenhedsrig dag kan du slappe af på vores centralt beliggende hotel i Roskilde, Scandic Roskilde.

Book dit næste ophold i Roskilde online - og spar op til 25%.
Se vores hotelophold tilbud her. Gælder alle ugens dage og morgenbuffet er inkl.

Hotel Scandic Roskilde

2 km til centrum

Hotel Scandic Roskilde

Ved Ringen 2, 4000, Roskilde, Danmark

Hotel i parkområde, tæt på lokale seværdigheder som Roskilde centrum, Vikingsskibsmuseet og Roskilde Domkirke.

TripAdvisors medlemsvurdering

Baseret på69 TripAdvisor anmeldelser

 

Det får du altid hos Scandic

 

Stor morgenbuffet, frit trådløst internet, fitnessrum, legeområde, minibutik og løsninger for folk med særlige behov. Nogle ting er en selvfølge, når du bor hos os.

Hotelophold tilbud

 

Spar op til 25%. Gælder alle 230 hoteller samt alle ugens dage. Ingen bookingkode påkræves
Spar op til 25%

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.