Point pr. frinat

  • 20000 point

Find hertil

Søndre Ringvej 33
4000 Roskilde
Danmark
Telefon: +45 46 32 46 32
Fax: +45 46 32 02 32
Breddegrad -  55,632066
Længdegrad -  12,079854

Kort

Velkommen til hotel Scandic Roskilde tæt på centrum

Scandic Roskilde ligger midt i den smukke Roskilde Ring Park, tæt på lokale seværdigheder som Roskilde centrum, Vikingsskibsmuseet og Roskilde Domkirke.

Hotel Scandic Roskilde har en ideel placering midt i Roskilde, som i 2012 blev kåret som Danmarks Bedste Handelsby. Tag en hyggelig strøgtur gennem Algade og Skomagergade i Roskilde centrum og udforsk de mange lokale shoppingsteder. Området byder på mange seværdigheder, såsom Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet, Lejre Forsøgscenter, og er man til golf, er Roskilde Golfklub ca. 4 km væk også et besøg værd.

Service

I hotelrestauranten serverer vi velsmagende retter fra det nordiske køkken. Ud på aftenen kan du koble af med en drink i vores hyggelige bar, der er udsmykket med billeder fra den motorsportsbane, der tidligere lå i området. Vores fleksible mødelokaler og konferencefaciliteter kan rumme helt op til 280 deltagere og tilpasses netop jeres ønsker og behov. Under dit ophold har du adgang til frit trådløst internet samt hotellets motionsrum og saunaer. Du kan købe snacks og gaver i vores minibutik, som har åbent døgnet rundt.

P.g.a. påsken (torsdag d. 2. april - mandag d. 6. april) er vores restaurant lukket til frokost og aften. Vi serverer morgenmad som sædvanligt.

Hoteloversigt

Antal værelser
98
Røgfrie værelser
98
Handicapvenlige værelser
Ja
Afslapning og sundhed
Ja
Restaurant og bar
Ja
Garage
Nej
Udendørs parkering
Ja
Minibutik
Ja
Møder og konference
Ja
Miljømærkning
Svanemærket
Afstand til centrum
2 km
Afstand til Roskilde Lufthavn
8 km
Afstand til togstation
1,5 km
Trådløst internet
Ja

Bedømmelser

 

BOOK HOTEL

Hvor vil du bo?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 2
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 3
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 4
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Har du en bookingkode?BOOK MED BONUS CHEQUE

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.