Point pr. frinat

  • 20000 point

Find hertil

Vangsveien 121
No-2318 Hamar
Norge
Telefon: +47 21 61 40 00
Fax: +47 21 61 40 11
Breddegrad -  60,796662
Længdegrad -  11,086535

Kort

Velkommen til hotel Scandic Hamar

Hotel Scandic Hamar er et af Norges største møde- og konferencehoteller.

Hotel Scandic Hamar ligger i hjertet af det østlige Norge. Hotellet er 90 minutters kørsel fra Oslo og 50 minutters kørsel fra Oslo Gardermoen lufthavn. Fra vores hotel er der gåafstand til centrum og Hamar banegård. Få mest muligt ud af dit ophold på hotel Scandic Hamar ved at besøge domkirkeruinerne på Domkirkeodden, Atlungstad destilleri, eller tage en tur ud til Prøysenhuset i Rudshogda, et center dedikeret til forfatteren Alf Prøysen. I sommermånederne kan du tage en bådtur med DS Skibladner på Mjøsa-søen. Et af Norges største shoppingcentre, med mange spændende forretninger, åbner 100 meter fra vores hotel i november 2014.

Service

Hvis du overnatter på hotel Scandic Hamar, har du adgang til både fri parkering og fri WiFi. Vores hotelrestaurant, Horizont, er moderne og afslappet, og vores SANS Bar & Restaurant byder på et bredt udvalg af varme og kolde drikkevarer foruden à la carte. Vores hotel tilbyder 17 moderne konferencelokaler, hvoraf det største har plads til 1.150 personer.

Hvorfor ikke kigge forbi vores fuldt udstyrede fitnessrum til en workout, slappe af i vores sauna eller låne en cykel fra receptionen under dit ophold. Vi har også en ordning med Hamar tennisklub, blot 150 meter fra vores hotel, som lader vores gæster leje tennisbaner.

Hoteloversigt

Antal værelser
239
Røgfrie værelser
239
Handicapvenlige værelser
Ja
Afslapning og sundhed
Ja
Restaurant og bar
Ja
Garage
Nej
Udendørs parkering
Ja
Minibutik
Ja
Møder og konference
Ja
Miljømærkning
Med miljømærke
Afstand til centrum
0,6 km
Afstand til Oslo Lufthavn, Gardermoen
108 km
Afstand til togstation
0,7 km
Trådløst internet
Ja

Bedømmelser

 

BOOK HOTEL

Hvor vil du bo?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 2
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 3
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Værelse 4
Boende med børn

Vælg alder og sengetype

Har du en bookingkode?BOOK MED BONUS CHEQUE

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.