Vi vokser

Scandic forbereder til fremtiden

Kort:
Søger....

Vores hoteller:

Nyåbnede

Kommer snart

Alle øvrige

Værd at vide

Første hotel: 1963
Lande: Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Belgien og Polen.
Medarbejdere i alt: 14.000

Kontakt os

Scandic Hotel A/S
Nansensgade 19, 7.
1366 København K
Telefon: 33 48 04 50
CVR: 12596774

Scandic booking- & kundeservice:
33 48 04 00

Med store skridt ind i fremtiden

Scandic vokser, så det brager, og i de kommende år ekspanderer vi i alle retninger. Vi vil give dig mulighed for at bo smartere, sove længe og vågne udhvilet på nye steder i hele Nordeuropa. Og vi regner med, at der vil være mere end 200 hoteller allerede inden for de kommende år.

Ovenfor har vi samlet vores seneste skud på stammen og alle vores kommende hoteller, så du kan drømme dig væk til nye mødesteder både på arbejde og i ferien. Mange kan bookes allerede i dag, og alle er en del af den oplevelse, vi altid ønsker at give dig. Omtanke og naturlig energi til alle, uanset hvilke behov du har, og hvad du skal. Så kig nærmere på fremtidens Scandic allerede i dag.
 

Bliv medlem

 

Som medlem af Scandic Friends optjener du point, hver gang du overnatter hos os. Pointene kan du bruge til frinætter på alle vores hoteller. Og du får fordele og rabatter fra det øjeblik, du tilmelder dig!

Tilmeld dig - det koster ikke noget!

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.