Hos Scandic ved vi, at energiniveauet er vigtigt for et godt møde. Igennem hele dagen serverer vi friske og sprøde lækkerier.

Energi til hele dagen

Hos Scandic gør vi meget ud af at give dig og dine gæster god energi i løbet af en lang mødedag. Vi tilbyder sund og varieret mad, serveret som lækre buffeter, så I selv kan vælge, lige hvad I har lyst til. Vi har alt fra økologisk, hjemmebagt rugbrød, lækre oste, friskskåret pålæg til et væld af kolde og varme retter til frokost. Dejlige supper og kæmpe salatbar giver ekstra god energi til resten af dagen. De lækre kager til kaffen er svære at stå for, og hele dagen kan man supplere med frisk frugt. 

Bæredygtig kaffe og eget vand

Hos Scandic får I bæredygtig kaffe. Kaffen er økologisk og bærer UTZ-mærket, som garanterer et bæredygtigt landbrug og bedre levevilkår for kaffeavlerne. Drikkevandet på Scandic kommer direkte fra hotellernes egne taphaner. Vandflasken er fremstillet i håndblæst returglas, og proppen er lavet af genbrugsmateriale. En krone pr. solgt flaske går til Scandic Sustainability Fund, som støtter initiativer, der bidrager til et bæredygtigt samfund.
Scandics eget vand

Søg mødelokale

 

Kontakt Scandic Meeting Team

 

Hej, vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring på 33 48 04 04 eller send en mødeforespørgsel. Du hører fra os inden for 4 timer alle hverdage.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.