Sammen med Jamie Oliver har vi krydret Scandics mødeforplejning. Resultatet er en dag fyldt med nye smagsoplevelser, inspiration og energi.

For at sikre at du forbliver knivskarp under mødet, lægger vi stor vægt på vores mødeforplejning. Vi satser på sund og varieret mad, som alle kan lide. Maden serveres som buffeter, så du kan vælge lige det, du har lyst til.

Samarbejde med Jamie Oliver

Siden 2009 har vi samarbejdet med den verdensberømte kok Jamie Oliver. Jamie brænder for at alle skal spise bedre, sundere og også gerne lidt sjovere.

Når det er tid til en formiddagspause, vælger du selv fra vores buffet. Jamie OliverNybagt brød, lækkert pålæg, frugt, grønt og sødt. Til frokost vælger du kød, fisk eller vegetarisk samt dagens suppe med masser af lækre toppings. For at sikre, at du forbliver knivskarp hele eftermiddagen, dækker vi op med vores Taste Breaks, som er delikate lækkerier til kaffen eller teen. Her har Jamie tilføjet en vitaminspækket frugtsymfoni med lækkert tilbehør. Oven på en dag fuld af input slutter vi af med en spændende middag, der med garanti vil samle dine gæster.

Bæredygtig kaffe og eget vand

Alle vores hoteller serverer bæredygtig kaffe. Kaffen i Danmark er økologisk og bærer UTZ-mærket, som garanterer et bæredygtigt landbrug og bedre levevilkår for kaffeavlerne. Drikkevandet på Scandic kommer direkte fra hotellernes egne taphaner. Vandflasken er fremstillet i håndblæst returglas, og proppen er lavet af genbrugsmateriale. En krone pr. solgt flaske går til Scandic Sustainability Fund, som støtter initiativer, der bidrager til et bæredygtigt samfund.
Scandics eget vand

Søg mødelokale

 

Kontakt Scandic Meeting Team

 

Hej, vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring på 33 48 04 04 eller send en mødeforespørgsel. Du hører fra os inden for 4 timer alle hverdage.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland, Belgien og Holland. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.