Hver aften tilbyder vores hoteller forskellige a la carte-menuer med alt fra skandinaviske klassikere til internationale storbyretter.

Du finder vores aktuelle a la carte-menuer på hotellernes egne restaurantsider.

Sammen med den verdensberømte kok Jamie Oliver serverer vi to gange om året en særlig tre-retters menu, som serveres på alle vores hoteller i Norden. Mellem 7. oktober og 17. november serverer vi Jamies smagfulde efterårsmenu. 

Jamie Olivers efterårsmenu

Forret
Sprød andeconfit på en bund af rucola, babyspinat og julesalat med sennepsdressing, sprøde stegte løg og granatæblekerner.

Hovedret
Okserib braiseret i mørk skandinavisk øl med jordskokkemos, brøndkarse og peberrodscreme.

Dessert
Krydret pocheret pære, sprød marengs, stuvet tranebær og varm chokoladesauce.

Prøv vores restauranter

  
Hos os behøver du aldrig gå sulten i seng. Alle vores hoteller serverer bl.a. de berømte Scandic Klassikere, som består af cæsarsalat, burger, steak og en lækker chokoladetrifli til dessert.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland, Belgien og Holland. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.