Exterior, terrace

Inviter familien eller din udkårne med på et hyggeligt, romantisk og afslappende hotelophold i skønne omgivelser og bo på et værelse i den charmerende hovedbygning på herregården, hotel Scandic Bygholm Park i Horsens.

Velkommen til Scandic Bygholm Park - Vores absolut mest romantiske hotel i Danmark! Du mærker den helt specielle herregårds-stemning allerede, når du ankommer. Her står romantikken i højsædet, med rig mulighed for at skabe et hyggeligt og afslappende ophold for dig og din partner eller for hele familien. Der står champagne og lækker frugt klar til jer ved ankomst. Om aftenen serverer vi en velkomstdrink i baren efterfulgt af en lækker 3-retters menu i vores historiske restaurant.

Nyd den smukke natur med lange gåturer i den tilhørende Bygholm Park, nyd en picnic i naturen og oplev nogle af de mange populære seværdigeder og attraktioner i området omkring Scandic Bygholm Park. Fx. oplev koncertspillestedet Fængslet i Horsens kun 2 km fra hotellet, Aqua Forum kun 3,5 km fra hotellet, Givskud Zoo 40 km væk eller LEGOLAND, som ligger 55 km fra hotellet.  

Ønskes der en flot buket eller røde roser på værelset (Blomster mod tillæg), klarer vi også det. Blot noter dette i kommentarfeltet "Øvrigt" under punktet: "Øvrige ønsker" i forb. med din booking online eller ring min. 2 dage før ankomst.  
 
Pris
Fra kr. 848,- pr. person i delt dobbeltværelse.

BOOK ONLINE
Anvend bookingkode: 742ROM

I hotelprisen indgår

Dato
1. januar – 31. december 2015

Prisforklaring
Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter. Morgenmad er inkluderet.
Bookingvilkår

Book
Book online: Vælg BOOK HOTEL i bookingmodulet øverst til højre og udfyld felterne med dine oplysninger samt bookingkode 742ROM, klik derefter på SØG. Du vil med det samme få at vide, hvis der er værelser til rådighed. Du kan også kontakte Scandic Bygholm Park på tel. 75 62 23 33, tast 2 for receptionen, oplys kode 742ROM. Eller send e-mail med forespørgsel til horsens@scandichotels.com

BOOK HOTEL

Hvornår?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 2
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 3
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 4
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype


BOOK MED BONUS CHEQUE

Hvornår?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 2
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 3
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 4
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
 

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender checkene, hvilket betales på hotellet. Stor morgebuffet er inkluderet i prisen.

 

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE


 

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med næsten 230 hoteller efter købet af Rica Hotels. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 13.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.