Dette tilbud er udløbet. Se vores mange andre hoteltilbud med aktuelle rabatter og fordele.

 
 

Miniferie tilbud på hotel Scandic The Reef - 20% rabat på en caribisk miniferie i 3 dage til Frederikshavn. Nyd 3 dage med familien i det caribiske vandland "The Reef" på hotellet og med fri entré til Nordsøen Oceanarium.  

Gå ikke glip af dette miniferie tilbud - Inviter hele familien (2 voksne og 2 børn) med til  Frederikshavn på Hotel Scandic The Reef i 3 dage og opnå 20% rabat på vores Flexpris. Få en eventyrlig oplevelse i det caribiske vandland med hele familien, der byder på en 80 meter lukket rutschebane, boblelaguner, udendørs spa og bølgebassin, grotter, vandfald, palmer og store bølger og dykke efter guldmønter blandt skelethoveder. Gå på skattejagt på hotellet, hvor I vil møde pirater og papegøjer, der danser, synger og spiller musik for jer, og find masser af sjov i det kreative underholdningscenter – alt sammen en del af eventyret i det caribiske paradis.
 
Tag på ekspedition til Nordsøen Oceanarium, og oplev Nordeuropas største akvarium med 4,5 mio. liter vand, stimevis af havdyr som f.eks. den glubske havkat, legesyge sæler til den sjove klumpfisk. Næste morgen vågner I op til  vores store morgenmad på Scandic The Reef, som både børn og voksne elsker.
 
BOOK ONLINE
Anvend bookingkode: 734OCE

Priseksempel
Pris fra kr. 1248,- pr. nat* (20% på vores flexpris)
* Gælder kun såfremt der bookes 3 sammenhængende overnatninger - 2 voksne og 2 børn (under 13 år) i familieværelse.   
 
I hotelprisen indgår

Dato
Tilbuddet gælder t.o.m. den 30. december 2016 - Book op til 7 dage før ankomst.

Prisforklaring
Tilbuddet gælder 3 overnatninger - 20% rabat på vore flexpris og kan ikke kombineres med andre tilbud. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af ledig kapacitet, da der er et begrænset antal værelser. Morgenbuffet er inkluderet alle dage.  
Book
Book online ved at vælge BOOK HOTEL i bookingen, og udfyld felterne med dine oplysninger, samt bookingkode: 734OCE og klik derefter på Søg. Du får at vide med det samme, om der er ledige værelser. 

BOOK HOTEL

Hvornår?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 2
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 3
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 4
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype


BOOK MED BONUS CHEQUE

Hvornår?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 2
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 3
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 4
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
 

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender checkene, hvilket betales på hotellet. Stor morgebuffet er inkluderet i prisen.

 

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE


 

Scandic er det bedste valg for familier!

 

Vi har 28 ekstra familievenlige hoteller, som er ideelle til alle, der rejser med børn.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.