Exterior, Scandic Bygholm Park
 
 

Dette tilbud er udløbet. Se vores mange andre hoteltilbud med aktuelle rabatter og fordele.

 
 

Inviter familien eller din udkårne med på et hyggeligt og afslappende weekendophold i skønne omgivelser på hotel Scandic Bygholm Park i Horsens. Opholdet er inkl. velkomstdrink i baren efterfulgt af en lækker 3 retters menu i hotellets restaurant.

Velkommen til Scandic Bygholm Park! Du mærker den helt specielle herregårds-stemning allerede, når du ankommer. Her står afslapning i højsædet, med rig mulighed for at skabe et hyggeligt weekendophold for dig og din partner eller for hele familien.

Nyd den smukke natur med lange gåturer i den tilhørende Bygholm Park, nyd en picnic i naturen og oplev nogle af de mange populære seværdigeder og attraktioner i området omkring Scandic Bygholm Park. Fx. oplev Fængslet i Horsens kun 2 km fra hotellet, Aqua Forum kun 3,5 km fra hotellet, Givskud Zoo 40 km væk eller LEGOLAND, som ligger 55 km fra hotellet.  

Dette pakketilbud tilbyder et værelse i den charmerende hovedbygning på herregården, og om aftenen serverer vi en velkomstdrink i baren efterfulgt af en lækker 3 retters menu i vores historiske restaurant med kig til Bygholm Park.

Priseksempel

Fra kr. 798,- pr. person i delt dobbeltværelse.

BOOK ONLINE

Anvend bookingkode: OPHOLD742

I hotelprisen indgår

Dato

Book fra torsdag til søndag fra og med 1. januar – 31. december 2016.

Prisforklaring

Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter. Morgenmad er inkluderet.
Bookingvilkår

Book

Book online: Vælg BOOK HOTEL i bookingmodulet øverst til højre og udfyld felterne med dine oplysninger samt bookingkode OPHOLD742, klik derefter på SØG. Du vil med det samme få at vide, hvis der er værelser til rådighed. Du kan også kontakte Scandic Bygholm Park på tel. 75 62 23 33, tast 2 for receptionen, oplys kode OPHOLD742. Eller send e-mail med forespørgsel til horsens@scandichotels.com

BOOK HOTEL

Hvornår?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 2
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 3
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 4
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype


BOOK MED BONUS CHEQUE

Hvornår?
Antal værelser?

Værelse 1
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 2
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 3
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
Værelse 4
Boende med børn

Alder

Vælg sengetype
 

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender checkene, hvilket betales på hotellet. Stor morgebuffet er inkluderet i prisen.

 

BOOK FRINAT

Du skal være logget ind for at booke en frinatÆNDRE ELLER AFBESTILLE


 

Morgenmad og SHOP

 

Morgenbuffeten er altid inkluderet i prisen på vores hoteller i Norden, når du bor hos os. I vores minibutikker kan du købe både natmad og den tandpasta, du glemte derhjemme.

Om Scandic

Scandic er markedsleder i Norden med 224 hoteller og tæt på 42.000 hotelværelser fordelt i 7 lande.

Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien. 

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen.

Hver dag arbejder vores 14.000 medarbejdere med ét mål for øje – at tage godt imod vores gæster, uanset om de bor hos os, holder møde hos os eller besøger vores restauranter.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.