20% rabat på ophold til LO Plus

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på ophold på vores danske hoteller - så hvorfor ikke bruge foråret på at opleve vores fantastiske kongerige? Har I lyst til at udforske Norden? Så giver vi 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LO Plus

Partnertilbud 20%Foråret er over os, træer springer ud, og dagene bliver længere. Nyd det hele med et hyggeligt afbræk fra hverdagen, og tag familien, eller en du holder af, med på et skønt ophold på et af vores mange hoteller i Danmark. 

Som medlem af LO Plus får du 20% rabat på vores hoteller i Danmark og 15% rabat på vores hoteller i Norge og Finland. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Nyd foråret i Danmark

City-break med lækker mad  

Er I til kultur, shopping, og storbysteming, kan vi varmt anbefale at lade turen gå til Aarhus eller København. Her venter et væld af spændende seværdigheder for store og små. Alle vores hoteller i København og Aarhus byder på hyggelige restauranter med lækker mad. 

Romantisk get-away  
Få indhentet det forsømte og nyd roen med en, du holder af. Hos Scandic Palace Hotel danner de romantiske værelser de perfekte rammer for et ophold i København, mens I på Scandic Bygholm Park kan se frem til en hyggelig weekend i historiske omgivelser på den istandsatte herregård.
Børnene med på tur  
Tag en tur til enten Nord- eller Sønderjylland, hvor vi har oplevelser for barnlige sjæle i alle aldre. Besøg Scandic The Reef i Frederikshavn og mærk varmen i vores indendørs badeland eller oplev LEGOLAND® - kun en halv times kørsel fra Scandic Kolding.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden PLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LO Plus medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december 2019.
Bookingvilkår