Grundprincipper for rejser med børn

Del 1: Pakkelisten til familier med børn

De vigtigste ting, der skal pakkes til rejsen, er dem, som skal bruges først

Hvad skal du medbringe på rejsen? Er du sikker på, du har pakket alt det, du behøver?

Mens en voksen spekulerer på, om passene og tandbørsterne er pakket, eller om alle har tøj til vejret, inkl. vandresko, er det vigtigste ud fra børnenes synspunkt det, som medbringes til starten af rejsen.

Så de vigtigste ting, der skal pakkes, er ikke en tilstrækkelig mængde rent undertøj og solbriller, men nærmere (og i denne bestemte rækkefølge)

  • Et legetøj til at sove med
  • Underholdning
  • Snacks

Solhatte og pænt tøj til middage vil ikke have nogen betydning, hvis du har glemt en af disse tre ting. Legetøjet til at sove med bestemmer hele rejsens succes. Legetøjet til at sove med skal behandles som en respekteret gæst under hele ferien: Der kan altid spørges efter det.

Selv hvis legetøjet er blevet glemt derhjemme efter flere påmindelser og løfter om at huske det, er ingen afstand for lang til at vende om og hente det. Hvis afstanden er for lang, skal legetøjet leveres med post.

Underholdning og snacks indtages så hurtigt som muligt efter rejsens start, uanset hvor lang en rejse der venter forude. Der skal være masser af materiale til at se/spille på tabletten for at tage højde for vejarbejde og trafik uden at tabe ansigt. Snackposen skal åbnes, mens huset stadig kan ses i bakspejlet.

Når bilen endelig stopper i hotellets gård, eller toget stopper ved stationen, undrer børnene sig over, hvorfor de voksne stadig stresser over alle de ting, som er glemt. Alle de vigtige ting var trods alt medbragt.

Scandics familievenlige hoteller er altid nemt tilgængelige, hvad enten du ankommer i egen bil eller med offentlig transport. Børn under 13 år bor uden beregning og får altid en velkomstgave.