Scandic Grand Place

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Centralt i Bruxelles ligger Scandic Grand Place - det perfekte sted, når du besøger den charmerende belgiske hovedstad.

Read more about Scandic Grand Place

Start dagen med vores store morgenbuffet med alle former for sunde og velsmagende valgmuligheder. Slap af en stund i én af vores finske saunaer eller vær aktiv i hotellets fitnessrum. I vores butik kan du finde toiletsager, magasiner og et udvalg af snacks og drikkevarer. Vi har mødelokaler for op til 70 personer samt fri WiFi på hele hotellet. I vores restaurant, Eken Brasserie, kan du nyde belgisk øl og et godt måltid.

I gåafstand fra hotellet vil du finde mange af Bruxelles' prominente turistattraktioner og et pulserende byliv. Scandic Grand Place ligger fem minutter gang fra Bruxelles' hovedbanegård og i også gåafstand til den berømte Manneken Pis, byens store shoppingområder, restauranter, barer, katedraler og museer.

3.5 954 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Grand Place Telefon

+32 2 548 18 11

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Grand Place Adresse

Rue d'Arenberg 18
Brussels

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Scandic Grand Place, meetings and conferences

På Scandic Grand Place kan du vælge mellem 5 mødelokaler med plads op til 70 personer.

Book et mødelokale