Hoteller i Aalborg

Vidste du, at Aalborg i 2019 lå på en flot ottende plads på The New York Times' liste over "places to go"? - med god grund. Aalborg byder nemlig på spændende museer, en smuk havnefront, hyggelige restauranter og ikke mindst skønne Scandic-hoteller i centrum og lidt uden for byen. Her du kan nyde et ophold med din partner, familie, dine venner eller endda dine kollegaer.

Book din overnatning på Aalborg City eller Øst

I Aalborg kan du hos Scandic vælge at bo midt i centrum med butikker og attraktioner lige udenfor døren. Hotellet ligger i tilknytning til Aalborg Kongres & Kulturcenter, så er du gæst til et arrangement der, er det oplagt med en eller flere overnatninger på Scandic Aalborg City. Vores andet hotel i Aalborg er placeret i et naturskønt område fire kilometer uden for byen. Scandic Aalborg Øst ligger tæt på motorvej E45, så ønsker du at udforske attraktioner i de nærliggende byer, kan du nemt og hurtigt komme frem og tilbage. 

Du kan booke et værelse fra to-fire personer på værelserne Standard, Superior Extra, Standard Family Four og Junior Suite. Alle værelserne er udstyret med essentielle faciliteter som wifi, skriveborde og stole, strygebræt og strygejern med mere. 

Dertil har enkelte værelser ekstra faciliteter som for eksempel TV med kanaler, elkedel med kaffe/te og plejeprodukter.

Oplev hotellets faciliteter

På begge Aalborg-hoteller har du gode parkeringsmuligheder, så du ikke behøver bekymre dig om at sætte en p-skive eller køre rundt efter en p-plads. På dit ophold kan du med fordel starte dagen ud med en lækker morgenmad bestående af alle dine yndlingsprodukter i buffeten. Efterfølgende kan du udforske Aalborg eller benytte dig af hotellets afslappende og underholdende faciliteter. Få pulsen op i vores fitnessrum, eller bliv gennemsvedt i saunaen. 

Du kan også få dig en god kop kaffe eller drink i vores hotelbar, ligesom du senere på dagen kan nyde et kulinarisk måltid med lokale råvarer i restauranten. Vores dygtige og erfarne kokke hitter op med gourmetretter til de voksne og børnevenlige retter til de små sultne maver. Maden kan på normal vis spises i restauranten, men får du lyst til at nyde måltidet på dit værelse, er du mere end velkommen til det.

Book møde- og konferencelokaler i Aalborg

På Scandic Aalborg City og -Øst kan du også booke møde- og konferencelokaler, så du og dine medarbejdere kan få en effektiv og lærerig dag med videndeling og nye inputs. Mange virksomheder ytrer stor tilfredshed med at afholde deres arrangement i professionelle omgivelser hos os, hvor der er sørget for al nødvendig udstyr og forplejning til hele dagen. Vi byder mange virksomheder velkommen årligt, ligesom vi også åbner dørene for mere festlige arrangementer som eksempelvis produktlanceringer, receptioner og endda bryllupper i vores festlokaler

Hos Scandic lejer vi ikke bare vores lokaler ud. Som en del af vores mødepakke tilbyder vi også personlig rådgivning og skræddersyede løsninger til dit arrangement ud fra dine konkrete behov. Vores forskellige lokaler har plads til alt fra 2-300 personer og er udstyret med LCD-skærm, mikrofon, flipchart, lydanlæg og meget mere.

Bo på et svanemærket hotel i Aalborg

Der bliver i dag stillet højere krav til hotellers miljøindsats af forbrugerne, og det forstår vi godt. Derfor tager vi mange skridt i den grønne retning og er blevet Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde. Du kan altså med ro i sindet booke dit ophold på Scandic. Da kravene til svanemærket løbende evalueres og strammes, kan du være sikker på, at vi hele tiden udvikler os. Vi har reduceret vores klima- og miljøbelastning ved at mindske og nytænke vores forbrug af energi og vand, og derudover har vi fokus på at bruge mindre klimabelastende fødevarer.

Oplev stemningsfyldte Aalborg

Den nordjyske by Aalborg er hjemsted for en række interessante seværdigheder samt en masse historie. En af de mest populære attraktioner er Aalborg Historiske Museum, der ligger i centrums gamle bydel. Her kan du få et indblik i byens fortid med historiske genstande som våben, porcelæn, kunstværker og meget mere. 

Er du afsted med familien, vil en dagstur til Aalborgs Zoologiske Have med garanti være et hit hos børnene. Her kan I nemlig se løver, elefanter, bjørne, aber og mange flere dyr. Du kan med fordel researche lidt på Aalborg Zoos spændende events og aktiviteter, så du kan planlægge besøget herefter. 

Aalborg er en blomstrende kulturby, og derfor finder du masser af teatre og museer som eksempelvis Musikkens Hus og Kunsten Museum of Modern Art. Er du mere til naturoplevelser, kan du få lidt bevægelse i benene på en af de mange vandreruter i byen og omegn. Et populær besøgsmål er Mølleåen, som er en smuk lille flod, der går gennem byen. Der er også mulighed for at tage på en bådtur på Limfjorden, som omgiver Aalborg.

Vi ses på Scandic i Aalborg

Danmarks fjerdestørste by venter på dig! Så book dit ophold på en af vores skønne hoteller i Aalborg, og få masser af hygge, velvære og uforglemmelige oplevelser. 

Har du spørgsmål til vores hoteller, din booking, vores mad eller noget fjerde, er du hjertens velkommen til at kontakte vores kundeservice eller Aalborg-hotellerne direkte. Her står vores søde og erfarne personale klar til at hjælpe dig.