Efterårsferie 2019 i Aalborg

Efteråret har meldt sin ankomst. Der er heldigvis stadig masser af sjove aktiviteter i Aalborg. Skal I tilbringe jeres efterårsferie 2019 i Aalborg? Vi har samlet 5 sjove oplevelser for alle aldre.Tips til jeres efterårsferie 2019 i Aalborg

Byens træer har skiftet farve og snart vil røde, orange og gule blade dække jorden. Ofte kalder efterårets regn og rusk på hyggelige, indendørs aktiviteter. Heldigvis vinder solens stråler også somme tider over regnens våde dråber. Vi har her samlet en række sjove oplevelser til efterårsferie 2019 i Aalborg - både ude og inde.

Dyrepasser for en dag

Har du en dyrepasser gemt i maven? Hver dag i efterårsferien kan du komme med bag kulisserne i Aalborg Zoo og følge dyrepassernes arbejde. Du kan også selv prøve kræfter med fodring og udmugning.

Efterår med Utzon

Utzon Center | Foto: VisitDenmark

Byder efterårsferien på gråvejr, er der heldigvis også mange sjove indendørs oplevelser i Aalborg. I kan fx besøge Utzon Centeret - et kulturcenter for alle aldre. Oplev den permanente udstilling, eller gå på opdagelse i Rumtosset, der er et arkitektonisk eksperimentarium for centerets yngste gæster.

Høstfest i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland skruer op for efterårshyggen i efterårsferien 2019 i Aalborg. Pas på du ikke farer vild i halmballelabyrinten, besøg det flotte høstmarked eller gå ombord på det hjemsøgte skib - hvis du tør!

Nordeuropas længste elevator

Hvordan mon det føles at tage en elevator 55 m. op i luften? Det kan du prøve i Aalborg Tårnet, hvor du finder Nordeuropas længste, udendørs elevator. Aalborg Tårnet er ét af Aalborgs vartegn, og er en pupolær attraktion blandt byens mange besøgende. Fra tårnet har du en fantastisk udsigt over Aalborg og omegn.

Aalborgtårnet | Foto: VisitAalborg

Skær dit eget græskar i Lille Vildmosecenteret

I Lille Vildmosecenteret kan I blive klogere på mosen, naturen og dyrelivet i området. I efterårsferien kan alle desuden udskære deres eget græskar ved bålets hyggelige flammer.

Græskar | Foto: Mostphotos