Efterårsferie 2021 i Aalborg

Efteråret har meldt sin ankomst. Der er heldigvis stadig masser af sjove aktiviteter i Aalborg. Skal I tilbringe jeres efterårsferie 2021 i Aalborg? Vi har samlet 5 sjove oplevelser for alle aldre.5 efterårs-oplevelser for hele familien

Efterårsferien 2021 er lige om hjørnet og skal I besøge smukke Nordjylland, så byder Aalborg på masser af sjove, spændende og (u)hyggelige oplevelser for både store og små.
Finn Rosenqvist, der er Hoteldirektør på Scandic Aalborg City og Scandic Aalborg Øst, har nedenfor samlet 5 sjove efterårsoplevelser for alle aldre.

Mød dyrene i Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan hele familien fra den 16.-24. oktober få lov til at prøve kræfter som dyrepassere. Her kan I bl.a. gøre rent hos elefanterne og hjælpe dyrepasserne med at fodre næsehorn og sumpbævere. I kan også se et spændende show med Safari Simon og bage pandekager over bål. 

Oplev børneudstillingen Mini Maxi på Utzon

Tag hele familien med på Utzon, hvor I i efterårsferien kan opleve udstillingen Mini Maxi, der vender størrelser og proportioner på hovedet. Oplev f.eks. gigantiske vandhaner, en overdimensioneret tændstikæske og en kæmpestor stol.

Høstfest og lysfald i Fårup Sommerland

Hver dag i efterårsferien tænder Fårup Sommerland tusindvis af lamper, der får både skoven, stierne og forlystelserne til at lyse op. Alle forlystelser er åbne hele efterårsferien, og familien har mulighed for at deltage i sjove efterårsaktiviteter som f.eks. græskar-kryds og bolle, knoldselleribowling og kartoffelkast.

Vær kreative på Kunstens familieværksted

Hver søndag inviteres hele familien ind i det kreative Kunst-Lab på Kunsten, hvor I kan arbejde med sjove materialer og udføre kunsteriske eksperimenter. Aktiviteterne faciliteres i børnehøjde af en professionel kunstner, og der er altid nyt på programmet.

Skær dit eget græskar i Lille Vildmosecenteret

I Lille Vildmosecenteret er der masser af (u)hyggelige oplevelser i efterårsferien. I kan f.eks. tage på en uhyggelig tur i skumringen, grille pølser over bål og skære flotte græskar. I kan også gå på opdagelse med lommelygter i det "Vilde" og besøge Dørens Tårn - hvis I altså tør!

Græskar | Foto: Mostphotos