Book hotel

Bo i hjertet af Aalborg med byens mange attraktioner og butikker lige udenfor din hoteldør. Vores hotel ligger i direkte tilknytning til Aalborg Kongres og Kultur Center. Hvis du ankommer i bil, kan du parkere i vores overvågede parkeringskælder under hotellet.

Read more about Scandic Aalborg City

Du vil straks føle dig hjemme i vores 168 moderne og komfortable værelser og suiter, der alle er indrettet med skandinavisk design. Værelserne på hotellets øverste etager har en fantastisk udsigt over Aalborg by. Mød dine venner eller kolleger til en drink i vores hyggelige lobbybar, eller få lidt arbejde for hånden ved et af bordene, mens du nyder en kop kaffe eller te. Du kan selvfølgelig også læse dagens avis, eller bare slappe af mens du betragter det travle liv i receptionen. I URBAN Food & Drink tilbyder vi lækre, hjemmelavede retter, baseret på sæsonens bedste regionale og lokale råvarer. Nyd din mad i vores hyggelige spisehjørne, eller tag den med op på værelset. Efter en lang dag i Aalborg kan du lade op og stresse af i vores fitnessrum, hvor du finder moderne udstyr, der passer til alle slags workout. Ankommer du i bil, finder du en offentlig parkeringsplads foran hotellet, men vi tilbyder også en aflåst og overvåget parkeringskælder under hotellet. Vil du udforske Aalborg på to hjul? Lån en cykel i receptionen og få en sjov og udfordrende dag.

Når du bor på vores hotel, bliver det ikke nemmere at opleve Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Byens mange gallerier, museer og butikker er i tæt gåafstand. Er du i Aalborg for at deltage i en konference i Aalborg Kongres og Kultur Center, er vores hotel oplagt, når du skal have en god nats søvn – vores hotel ligger nemlig i tilknytning til kulturcenteret. Hvis du besøger Aalborg med din familie, må I ikke gå glip af en tur i Aalborg Zoo. Både børn og voksne er også sikret en dejlig dag og udsigt fra Aalborg Tårnet, hvor den cirkulære bygning tilbyder en fantastisk 360-graders udsigt over Aalborg og naturen omkring. Hvis du ankommer med tog byen, ligger Scandic Aalborg City kun en kort gåtur fra banegården.

4.0 799 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 5055 0452
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Aalborg City Telefon

+45 70125151

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Aalborg City Adresse

Europa Plads 1
Aalborg