Hoteller i Aarhus

Går turen til smilets by, Aarhus? Så tilbyder Scandic flere overnatningsmuligheder i centrum, så du er tæt på shopping og seværdigheder. Hvis du leder efter overnatning lidt udenfor byen, har vi også det. På Scandic-hotellerne kan du dele skønne øjeblikke med din partner, familie eller dine venner i hyggelige og intime omgivelser, og skal I udforske Aarhus, er der masser af uforglemmelige oplevelser at hente. Vi har også attraktive mødelokaler til konferencer, møder og selskaber af enhver art, hvis du skal samle alle dine medarbejdere eller holde et festligt arrangement. Læs mere om vores hoteller i Aarhus her på siden, og book dit ophold.

Velkommen til Scandic i Aarhus

Vi ser frem til at tage i mod dig på en af Danmarks bedste hotelkæder, hvad enten du skal på konference, storybyferie eller et romantisk ophold. På vores skandinavisk indrettede hoteller finder du et væld af faciliteter, som kan medvirke til afslapning og velvære. Du vil altså med garanti vende tilbage til dagligdagen med fornyet energi. 

Du kan hos Scandic få en fantastisk nattesøvn i vores komfortable senge; og hvad angår værelser har vi lidt forskellige muligheder. Du kan blandt andet vælge at bo på et to-personers standardværelse eller et familieværelse med plads til fire. Har du brug for lidt luksus, kan du bo i vores Master Suite med separat soveværelse og opholdsrum samt goodies.

Find masser af gode hotelfaciliteter

Hos Scandic kan du benytte dig af en masse faciliteter, som på en perfekt måde kan bidrage til din afslapning, velvære og eventyrlyst. Hvilken bedre måde at starte dagen på end med en morgenmadsbuffet, hvor du kan fylde tallerkenen med sunde og velsmagende favoritter - som i øvrigt er inkluderet i værelsesprisen. Her kan du også hoppe på vores lynhurtige wi-fi og bruge tid på at researche dine aktiviteter for dagen. Du kan på flere af vores Aarhus-hoteller låne en cykel og udforske byen hurtigt og nemt, samtidig med at du får lidt motion. Er du på besøg i de lidt koldere måneder, kan du med fordel gennemvarme dig selv i saunaen efter lang dag i byen. 

Nyd hotellets restaurant og bar

En af fordelene ved at være på hotel er, at du slipper for selv at skulle stå i køkkenet - hvilket kan være en dejlig frihed i ny og næ. På Scandic skal du blot læne dig tilbage i restaurantens bløde stole og nyde et kulinarisk måltid tilberedt af vores dygtige og erfarne kokke. Vores menukort byder på alt fra gourmetmiddage til mere afslappede snack-retter og simple børnemenuer, så alle i familien kan gå fra bordet mætte og tilfredse. Hvis natten er ung for dig og din partner, kan I efterfølgende nyde en velsmagende drink i hotellets bar.

Book møde- og konferencelokaler i Aarhus

Møder og konferencer er en vigtig del af mange virksomheder og organisationer, da de giver mulighed for at samle folk og dele viden og idéer på en struktureret og effektiv måde. Det kan være en god idé at holde møder og konferencer i nye professionelle omgivelser, hvor rammerne om mødet er sørget for. Hos Scandic åbner vi dørene for lige netop det samt til festlige arrangementer som eksempelvis bryllupper, receptioner og produktlanceringer med mere. 

Med personlig rådgivning og en indsigt i jeres behov, vil vi lave en skræddersyet løsning, der passer til dit arrangements formål - dette er en del af vores mødepakke. Alle mødelokalerne i Aarhus er udstyret med det rette AV-udstyr, så du kan bruge både projektorer og mikrofoner til oplæg, taler eller personlige indslag. Kommer du med en lille forsamling, har vi mindre lokaler med plads til 10 personer. I vores største lokale beliggende i Scandic Aarhus City kan vi uden problemer rumme et selskab på op til 300 personer. 

Når du afholder dit arrangement hos Scandic får du ikke bare flotte omgivelser, gode rammer og en dag væk fra alt det vante. Du får også fleksibel og fornem forplejning med blandt andet vores madkoncept “Mad Med Mening”, der kombinerer et godt måltid med networking og mingling. Vores servicepersonale står desuden klar til hjælpe dig, hvis teknikken driller, og de skal nok sørge for, at I ikke løber tør for snacks og forfriskninger under arrangementet.

Bo på en svanemærket hotelkæde i Aarhus

Hvis du sætter høje krav til det hotel, du ønsker at bo på, og særligt tænker på hotellets miljøindsats, kan du med med ro i sindet vælge Scandic. Vi er nemlig en førende svanemærket hotelkæde i Danmark, der har taget store skridt i en grønnere retning. Det betyder, at vi har reduceret vores klima- og miljøbelastning betydeligt, når det kommer til vores forbrug af energi og vand samt vores valg af fødevarer. I 2021 blev det anerkendt med prisen Momondo Climate Award. 

Kravene til de svanemærkede hoteller bliver løbende evalueret og strammet, sådan at vi hele tiden udvikler os og lever op til den nyeste viden.

Oplev smilende Aarhus

En weekend i Aarhus er næsten ikke nok til at opleve, alt hvad Aarhus har at byde på af skønne attraktioner. Om du er lille eller stor, er der noget for dig. Er du interesseret i historie, så har Aarhus museer i verdensklasse. Er du vild med arkitektur, kan du stoppe forbi Aarhus rådhus og få et glimt af en af Arne Jacobsens kendte kreationer. Eller måske skal du bare have gode shoppingmuligheder eller nogle vilde forlystelser? Aarhus har det hele, så der er altså ingen undskyldning. 


Tag dine nærmeste under armen, og oplev: 

  • ARoS kunstmuseum
  • Moesgaard Museum
  • Den Gamle By
  • Tivoli Friheden
  • Aarhus Domkirke
  • Aarhus Teater
  • Rådhuset 
  • Latinerkvarteret
  • Og meget mere

Scandic Aarhus City og Scandic The Mayor ligger i hjertet af byen, og her har du ikke langt til de forskellige seværdigheder på gåben eller cykel. Fra hotellerne er der også gode busforbindelser til eksempelvis Moesgaard Museum, som ligger et godt stykke ude af byen. 

Bliv en del af Scandic Friends, og optjen point

Hos Scandic elsker vi nye ansigter, men vi værdsætter i høj grad også vores stamgæster. Derfor har vi skabt Scandic Friends til dig, der besøger os ofte, så du kan få meget mere ud af dine ophold. Som medlem af Scandic Friends optjener du point hver gang, du bor hos os, og dem kan du efterfølgende bruge til bonusnætter, hos vores partnere, i vores restaurant eller Scandic Friends Shop med mere. Når du bruger point, stiger du i level, og dette sikrer dig endnu flere fordele. Når du tilmelder dig, får du desuden 500 point i velkomstbonus, så du kan benytte dig af fordelene fra dag ét. 

Vi glæder os til at se dig i Aarhus

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Scandic i Aarhus, uanset om du rejser alene eller med selskab. Så book dit ophold nu, og forkæl dig selv med en eller flere overnatninger i Danmarks andenstørste by. Du vil ikke fortryde det. 

Har du spørgsmål til vores Aarhus-hoteller, booking eller noget helt tredje, kan du kontakte vores kundeservice eller hotellerne direkte. Vores dygtige personale står klar til hjælpe og vejlede dig ud fra dine behov.