Restaurant The Grill, Scandic Aarhus City
Restaurant The Grill, Scandic Aarhus City Restaurant The Grill, Scandic Aarhus City Morgenmadsrestaurant, Scandic Aarhus City Scandic Aarhus City, The Grill, 1st floor Scandic Aarhus City, restaurant, The Grill

Scandic Aarhus City

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

The Grill - Drinks & Dining

Nyd en dejlig middag i vores stemningsfulde restaurant The Grill på Scandic Aarhus City. Her serverer vi det mest møre kød og en grillet kylling, der vil få tænderne til at løbe i vand. Du kan selvfølgelige også finde vores Scandic Klassikere på menukortet.

Restaurantbooking

+45 89318132

Book bord

Vores restaurant, The Grill - Drinks & Dining, på Scandic Aarhus City byder med sit åbne køkken på et væld af muligheder inden for moderne mad. Om det er en steak fra grillen, et stykke mørt kylling fra vores rotisserie eller nogle af vores mange andre retter, så garanterer vi en kærlighed for de rigtige råvarer samt et konstant fokus, på at kvaliteten altid er i højsædet.

Alle vil føle sig velkomne og værdsat i vores stemningsfyldte restaurant, uanset om du er gæst på hotellet eller på udkig efter en god kulinarisk oplevelse.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
Aftensmad: Man-Søn 17:00-21:30
Bar: Man-Tor 11:00-00:00, Fre-Lør 11:00-01:00, Søn 11:00-23:00