Book hotel

Food
Food Scandic The Mayor, Restaurant Gäst Food
Tilbage til hotel

Restaurant Gäst

Hos Gäst lader vi vores nysgerrighed skinne igennem og sætter ikke os selv i en madbås, har du det på samme måde, så er du på restaurant Gäst kommet til det helt rette sted. Vi glæder os til at byde jer indenfor som gäst for en aften. Her kan du forvente en oplevelse ud over det sædvanlige.

Restaurantbooking

+45 23 62 35 72

Book bord

I vores anmelderroste restaurant GÄST har vi skruet op for ambitionerne og den gode stemning. Hos Gäst tager vi dig ud af hverdagen og ind i vores gästfrihed. Mens Aarhus pulserer videre udenfor vinduerne, er vores passion, at udfordre os selv og dermed dig.

 Vi holder af det nære og det danske, hvilket også er et stort element i vores køkken. Men vi giver også plads til gode råvarer, som udlandet producerer til os, når disse er i sæson.

På restaurant GÄST kan du se frem til en madoplevelse i særklasse. Anmelderroserne står i kø og tæller bl.a. både en anbefaling i Michelin-guiden 2018 og en plads i White Guiden 2017. Prøv dig frem mellem de elegante retter på menukortet og mærk ved selvsyn, hvorfor madkritikerne er så glade. 

Stemningen i restauranten er afslappet og hyggelig, og alle er velkomne til at lægge vejen forbi. Og det er uanset, om du bor på hotellet eller blot ønsker en sublim middag i hjertet af Aarhus. 

På gensyn i restaurant GÄST.  

Menukort

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
Frokost: Man-Søn Lukket
Aftensmad: Man-Tor 17:30-21:00, Fre-Lør 17:30-21:30, Søn Lukket