Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic The Mayor, Restaurant Gäst
Scandic The Mayor, Restaurant Gäst
Tilbage til hotel

Restaurant Gäst

I den anmelderroste restaurant GÄST møder gamle, italienske madtraditioner det bedste fra det moderne, nordiske køkken. Pastaen er hjemmelavet, råvarerne lokale og håndværket er gennemført. Her kan du forvente en oplevelse ud over det sædvanlige.

Restaurantbooking

+45 23 62 35 72

Book bord

I vores anmelderroste restaurant GÄST har vi skruet op for ambitionerne og den gode stemning. Her går gamle italienske madtraditioner og kreative tanker fra det nye nordiske køkken op i en højere enhed. Maden laves af lokale og sæsonbestemte råvarer, altid med omtanke for den gode smag og bæredygtighed. Rød eller hvid? Nøje udvalgte vine skænkes i glasset og serveres sammen med bl.a. hjemmelavet pasta, sprøde bruschetta eller carpaccio med et lille tvist. 

På restaurant GÄST kan du se frem til en madoplevelse i særklasse. Anmelderroserne står i kø og tæller bl.a. både en anbefaling i Michelin-guiden 2018 og en plads i White Guiden 2017. Prøv dig frem mellem de elegante retter på menukortet og mærk ved selvsyn, hvorfor madkritikerne er så glade. 

Stemningen i restauranten er afslappet og hyggelig, og alle er velkomne til at lægge vejen forbi. Og det er uanset, om du bor på hotellet eller blot ønsker en sublim middag i hjertet af Aarhus. 

På gensyn i restaurant GÄST.  

Menukort

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
 (Morgenmad i sommeren fra 29/06/19 til 12/08/19: Man-Søn 07:00-10:30)

Frokost: Man-Lør 12:00-15:00, Søn Lukket
 (Lukket til frokost fra 29/06/19 til den 12/08/19: Man-Søn Lukket)

Aftensmad: Man-Ons 17:30-21:30, Tor-Lør 17:30-22:00, Søn Lukket