Bryllup i Horsens

Bryllupsfester er nogle af de bedste fester, man kan forestille sig. Få en dag, I aldrig vil glemme med en romantisk bryllupsfest på Scandic Bygholm Park i Horsens. Vores erfarne og kompetente personale vil sørge for alt fra først til sidst.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Hold jeres fest på romantisk herregård

Skal I holde bryllup i Horsens? Scandic Bygholm Park er en moderniseret herregård fra 1775, og vil danne de smukkeste rammer for jeres bryllupsfest. Festen vil blive afholdt i romantiske bryllupslokaler, der er tro mod hotellets historie som herregård. Hotellet er omgivet af den idylliske Bygholm Park, der vil være den perfekte baggrund for jeres bryllupsbilleder.

Spis middag i festsalen og dans til den lyse morgen

Jeres bryllupsmiddag vil blive afholdt i festsalen. Her kan vi opstille borde, så de passer til jeres behov. Vi har et forslag til en menu, men vi vil selvfølgelig tage højde for jeres særlige ønsker.

Efter middagen er der fri bar med øl, vin og vand i hotellets bar. I vores festlokaler har vi desuden rigtig gode muligheder for dans og livemusik.

Brudeparret overnatter i suiten uden ekstra beregning

Når I holder jeres bryllup hos Scandic Bygholm Park, er der selvfølgelig også en overnatning i vores suite til brudeparret uden ekstra beregning.
Vi kan desuden tilbyde jer særpris på vores værelser til jeres gæster, hvis I leder efter et sted at holde bryllupsfest med overnatning.

Få en rundvisning 

Kom gerne og besøg os og få en rundvisning på vores smukke hotel. Så kan vi vise jer de mange muligheder og lad os tale om, hvad I ønsker jer for jeres særlige dag.
Ring til Scandic Bygholm Park på 75 62 23 33 eller send os en email på horsens@scandichotels.com for at høre nærmere om mulighederne for bryllup i Horsens på hotellet.

Hvad indeholder en bryllupsfest på Scandic Bygholm Park?

  • Velkomstdrink
  • Treretters menu i festsalen
  • Husets vin samt øl og vand under hele middagen
  • Kaffe og te efter middagen
  • Fri bar med øl, vand og vin
  • Natmad
  • Særpris på værelser
  • Suite til brudeparret
  • Morgenmad dagen efter festen
  • Lokaler til jeres fest er inkluderet i prisen