Festlokaler i Horsens på Scandic Bygholm Park

Hold fest i historiske omgivelser på Scandic Bygholm Park. Her finder du stemningsfyldte selskabslokaler, naturskønne områder og gammeldags romantik.

Vi har festlokaler i Horsens til de bedste fester

Vores festlokaler i HorsensFra din første henvendelse til dine gæster går glade herfra, står vi klar til at guide dig og opvarte dit selskab i vores flotte festlokaler i Horsens grønne åndehul - Scandic Bygholm Park. 

Lad Scandic Bygholm Park være scenen for din fest - og lad os gøre resten.

 

 
Fantastisk atmosfære i historiske omgivelser

Lad dig omslutte af atmosfære og historiske rammer i vores festlokaler i Horsens

Midt i grønne Bygholm Park i Horsens finder du Scandic Bygholm Park. Hotellet er en moderniseret herregård fra 1775, og fra det øjeblik du ankommer til den brostensbelagte gårdsplads, fornemmer du den gamle herregårdsstemning. 

Vores flotte festlokaler i Horsens er smukt indrettet og flere af dem har udsigt til den idylliske Bygholm Park. Hos os får du de perfekte rammer for din fest.

Nyd de historiske omgivelser og den intime stemning, som kendetegner fester hos os - vi har selskabslokaler i Horsens til både store og små fester.

På menuen

Vores festmenuerMens hotellet emmer af historie, er maden fra køkkenet på Scandic Bygholm Park moderne og nytænkende.

Når dine ønsker til menuen lander i vores køkken, går vores dygtige kokke og erfarne køkkenchefer i gang med forberedelserne. Vi udvælger nøje de bedste ingredienser og baserer alle retter på sæsonens friske råvarer.
Du kan vælge imellem 3 forskellige kategorier eller buffet.

 

Festpakker

Vi har sammensat 3 forskellige festpakker, og du vælger den festpakke, der passer bedst til dit arrangement. 

  • Vi anbefaler, at festpakke 1 bruges til fester af 4 timers varighed. Den koster fra 795 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter. 
  • Festpakke 2 er god for dig, der skal holde en fest, der varer ca. 8 timer. Den koster fra 995 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter.
  • Du skal vælge festpakke 3, når du holder en fest, hvor der absolut ikke skal spares på noget. Denne festpakke egner sig til fester, der varer 8 timer. Den koster fra 1095 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter.

Tilkøb til festpakker

  • Snacks ved velkomst +29 kr.
  • Husets spiritus pr. påbegyndt time +55 kr.
  • Ekstra fri bar pr. påbegyndt time +65 kr.
  • Blomster afregnes efter aftale