Festlokaler i Horsens på Scandic Bygholm Park

Hold fest i historiske omgivelser på Scandic Bygholm Park. Her finder du stemningsfyldte selskabslokaler, naturskønne områder og gammeldags romantik.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Vi har festlokaler i Horsens til de bedste fester

Vores festlokaler i HorsensFra din første henvendelse til dine gæster går glade herfra, står vi klar til at guide dig og opvarte dit selskab i vores flotte festlokaler i Horsens grønne åndehul - Scandic Bygholm Park. 

Lad Scandic Bygholm Park være scenen for din fest - og lad os gøre resten.

 

 
Fantastisk atmosfære i historiske omgivelser

Lad dig omslutte af atmosfære og historiske rammer i vores festlokaler i Horsens

Midt i grønne Bygholm Park i Horsens finder du Scandic Bygholm Park. Hotellet er en moderniseret herregård fra 1775, og fra det øjeblik du ankommer til den brostensbelagte gårdsplads, fornemmer du den gamle herregårdsstemning. 

Vores flotte festlokaler i Horsens er smukt indrettet og flere af dem har udsigt til den idylliske Bygholm Park. Hos os får du de perfekte rammer for din fest.

Nyd de historiske omgivelser og den intime stemning, som kendetegner fester hos os - vi har selskabslokaler i Horsens til både store og små fester.

På menuen

Vores festmenuerMens hotellet emmer af historie, er maden fra køkkenet på Scandic Bygholm Park moderne og nytænkende.

Når dine ønsker til menuen lander i vores køkken, går vores dygtige kokke og erfarne køkkenchefer i gang med forberedelserne. Vi udvælger nøje de bedste ingredienser og baserer alle retter på sæsonens friske råvarer.
Du kan vælge imellem 3 forskellige kategorier eller buffet.

 

Festpakker

Vi har sammensat 3 forskellige festpakker, og du vælger den festpakke, der passer bedst til dit arrangement. 

 

  • Vi anbefaler, at festpakke 1 bruges til fester af 4 timers varighed. Den koster fra 645 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter. 
  • Festpakke 2 er god for dig, der skal holde en fest, der varer ca. 8 timer. Den koster fra 840 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter.
  • Du skal vælge festpakke 3, når du holder en fest, hvor der absolut ikke skal spares på noget. Denne festpakke egner sig til fester, der varer 8 timer. Den koster fra 899 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter.

Ønsker du ikke en fuld festpakke, koster en forret eller dessert fra 79 kr., mens hovedretten koster fra 210 kr. Prisen for en menu med tre retter eller buffet er fra 345 kr.