Hotel i Horsens

Horsens er omgivet af øer, bakker og dale og er et charmerende besøgsmål for både familier og par. Hvert år er Horsens vært for store kulturelle begivenheder såsom Rock i Lunden og Krimifestivalen og masser af koncerter i Fængslet. Skal du til en af disse arrangementer, kan du med fordel overveje at booke en overnatning på Scandic i Horsens. Så slipper du for at skulle køre hjem efter en sen aften og et par øl. Hotellet ligger et stenkast fra Fængslet og lidt over to kilometer fra byen og Horsens station. Du kan altså nemt spadsere derind eller låne hotellets cykler.

Besøg vores moderne hotel i Horsens

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores moderne hotel i Horsens. Hvad enten du skal på byferie, romantisk weekend eller på konference, kan du nyde godt af vores underholdende og afslappende faciliteter. Og trænger du til en god og lang nattesøvn, vil du være godt tilfreds med vores store, komfortable senge og mørklæggende gardiner. I værelsesprisen er morgenmaden inkluderet, så når du er klar til at stå op, kan du roligt bevæge dig ned til morgenmadsbuffeten, som indeholder alle dine favoritter. 

Vores forskellige værelser har plads til alt fra to til fire personer, og på vores største værelse, Mastersuiten, får du 90 kvadratmeter ren luksus. Er du i humør til afslapning på værelset med roomservice, så føl dig fri til det. Når du har kigget længe nok på indersiden af dit hotelværelse, kan du i stedet få sved på panden i vores fitnessrum og hoppe i vores sauna bagefter. 

Book dit mødelokale i Horsens

Hos Scandic Opus Horsens tilbyder vi de perfekte omgivelser og rammer for dit næste arrangement. Vores forskellige mødelokaler har plads til alt fra 2 til 432 personer, så du kan både samle virksomheden til møde eller konference, eller du kan afholde dit bryllup, en lancering eller andet. Vil du gerne have højt til loftet, god plads og suveræn akustik? Så er vores kongressal måske noget for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine behov, så vil vores dygtige og erfarne personale finde den perfekte løsning. 

Når du afholder dit arrangement hos os, så har vi fokus på oplevelsen som helhed. Det vil sige, at elementerne omkring selve mødet også er tiptop. Vi tilbyder derfor pausesnacks og overdådige måltider til dig og hele dit selskab. Desuden ligger Scandic Opus Horsens i naturskønne omgivelser, så I kan nyde godt af en aktiv pause eller mingle på walk-and-talk-møder. 

Overnat på et svanemærket hotel

Vi ønsker at gøre vores bidrag til den grønne omstilling, sådan at alle vores gæster med god samvittighed kan nyde et ophold på Scandic. Derfor har vi reduceret vores miljø- og klimabelastning med et mindre forbrug af energi og vand, og vi er dedikeret til at bruge mere klimavenlige fødevarer i vores restauranter. Disse tiltag har blandt andre gjort os til en svanemærket hotelkæde, og det er vi stolte af. Som svanemærket er vi desuden forpligtet til løbende at udvikle os ud fra de nyeste krav på området.

Oplev hyggelige Horsens

I den Østjyske by Horsens er der mange spændende oplevelser og seværdigheder for både store og små, som du kan nyde på dit weekendophold eller din familietur. Er du kunstinteresseret, kan du med fordel besøge Horsens Kunstmuseum, hvor du finder en stor samling af danske malerier, skulpturer og fotografier. Eller måske har du aldrig besøgt et fængsel før? Horsens Fængsel er i dag Europas største fængselsmuseum og er åbent for rundvisning og udstilling. 

Leder du efter nogle mere børnevenlige oplevelser, er det oplagt at besøge Horsens Mini-By; en miniature by fra 1950’erne med bittesmå bygninger, biler og dukker. I kan også nyde Horsens Fjord eller Horsens Naturpark med et væld af flora og fauna, og hvor I alle kan få brændt lidt krudt af.

Få afslappende oplevelser på Scandic i Horsens

Horsens er et undervurderet turistmål og uden tvivl et besøg værd, hvis du endnu ikke har haft lejligheden til det. Leder du efter en af de bedste hoteller i Horsens, kan du med fordel booke dit ophold på Scandic Opus Horsens med det samme. Her venter dig en masse uforglemmelige og afslappende stunder.   

Du er altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice med dine spørgsmål. Har du brug for at vide mere om vores faciliteter, mødelokaler, maden i restauranten eller andet, så grib telefonen eller skriv en mail. Vores søde personale står klar til at hjælpe dig.