Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic Bygholm Park
Bar, Scandic Bygholm Park
Tilbage til hotel

Bar

Aftal at mødes i vores hyggelige og afslappede bar til et glas vin inden middagen eller en kop kaffe og lidt sødt.

Restaurantbooking

+45 76254816

Vores hyggelige bar ligger i hotellets hovedbygning og her kan du slappe af med et glas vin, en øl eller cocktail. Vi serverer også lækre tapas, hvis sulten melder sig. Vores bar er et oplagt mødested for venner og kollegaer. Her kan I f.eks. spise en let frokost og kobinere dette med lidt arbejde. Baren har en afslappet atmosfære, og ligesom på resten af hotellet er der selvfølgelig fri WiFi i baren.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Lør 11:00-23:00, Søn 17:00-22:00