Vores hoteller i København

København er flere gange blevet kåret til verdens bedste by at bo i. Tag på et dejligt hotelophold i København og find selv årsagerne til kåringen. Under dit ophold på et af vores hoteller i København, kan du udforske byens mange spændende shoppingmuligheder, Københavns kulturliv eller slentre en tur ned ad Langelinie og se Den lille havfrue.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder

Vores hoteller i København

Palace Hotel Copenhagen exterior facade
4.0 1624 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Palace Hotel

Bo med hotelgæster fra hele verden på vores internationale hotel med udsigt til Rådhuspladsen. Her møder du eksklusive omgivelser og historie i ét!
Scandic Copenhagen, exterior
3.5 1605 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Copenhagen

Bo centralt på hotel med storslået udsigt til Søerne og Københavns skyline. Et konferencehotel ud over det sædvanlige - også med parkeringskælder.
Exterior facade
3.5 688 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Webers

Unikt byhotel på det hippe Vesterbro i København. Bo tæt på alt, hvad byen har at byde på. Tivoli og Københavns Hovedbanegård er få minutter væk.
Scandic Front, exterior
3.5 687 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Front

Bo med luksus og komfort i højsædet - tæt på Nyhavn, Amalienborg, Skuespilhuset og shopping. Nyd udsigten og slap af med en drink i baren.
Exterior, facade
3.5 773 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Sydhavnen

Bo blot 10 km fra Københavns Lufthavn og 3 km fra centrum. Vi har gratis parkering og moderne konferencelokaler med plads op til 400 personer.
Scandic Hvidovre,  facade
3.0 270 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Hvidovre

Hold dit næste møde eller konference i moderne omgivelser på vores hotel tæt på motorvejen og 8 km fra København. Vi har 200 gratis parkeringspladser.
Scandic Glostrup, facade
3.0 178 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Glostrup

Bo kun 10 km. fra centrum af København, med let tilkørsel til motorvej E55 og med fri parkering. Vi har en stor, moderne og fleksibel konferenceafdeling.
Eremitage, exterior, facade
3.5 255 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Eremitage

Hotel i centrum af hyggelige Lyngby, kun 13 km. fra København. Lyngby Storcenter er kun en elevatortur væk. Stor parkeringskælder under hotellet.