hotel København

København er byen, du skal besøge! Den smukke hovedstad er kåret til Best in Travel 2019 af rejseguiden Lonely Planet. Dermed indtager København en flot førsteplads på listen over storbyer, du må opleve i 2019. Leder du efter et hotel i København? Så har vi hele 10 at vælge imellem. København byder på oplevelser for store og små. Tag på shopping i centrum, besøg Den Lille Havfrue ved Langelinie eller giv børnene en uforglemmelig dag i Tivoli. Bo på hotel i København, og få det bedste udgangspunkt for at udforske byen.

København - byen, der har det hele!

Gå på opdagelse i Købstaden

København har det hele. Om du er ung, ældre eller lige midt imellem kan du godt gøre dig klar til at forelske dig i byen og dens mange muligheder. Gå på opdagelse i indre bys snørklede gader. Drik en kaffe med de lokale på en café på Vesterbro. Eller se København i fugleperspektiv fra toppen af byens mange tårne. I København finder du også seværdigheder som Tivoli, Den Blå Planet og København Zoo, hvor alle er sikret en god dag fuld af oplevelser. Tag på kanalrundfart og nyd synet af nogle af Københavns ældste bygninger, der bærer præg af renæssancens arkitektur. Side om side ligger nyere arkitektoniske perler som f.eks. Den Sorte Diamant, Operahuset og Skuespilhuset.
Besøger du København en varm sommerdag så husk, at en kold og forfriskende dukkert kun er en metrotur væk. Ganske kort fra centrum, finder du nemlig den nyetablerede Amager Strandpark.

Barrista og Operahuset i København

Rundt i byen på to hjul

København er en af verdens bedste byer at cykle i. Byen er bundet sammen på kryds og tværs af cykelbroer, der gør det nemt at komme rundt på to hjul. På vores hoteller i København kan du leje en cykel og køre af sted side om side med de lokale københavnere.

København - Nordens gastronomiske hovedstad  

Når du siger København, er du også nødt til at sige "mad!" Over hele byen finder du smgasoplevelser i verdensklasse og i alle prislejer. Hvad enten du er på udkig efter en lille, hyggelige café med økologiske tilbud, eller en sublim oplevelse på en Michelinrestaurant, så finder du det i København. Vil du ikke have langt til din seng, så tilbyder vores hoteller i København selvfølgelig også massevis af gode madoplevelser.

Shop 'til you drop

Er du på udkig efter shopping, er København den rette by! Her finder du verdens største modehuse, små, unikke designbutikker og selvfølgelig også et stort udvalg af dansk og skandinavisk design. 

Cyklister og Rosenborg Slot 

Best in Travel 2019

Best in Travel 2019 logo | Scandic Hotels  

Rejseguiden Lonely Planet har kåret København til Best in Travel 2019! Dermed topper København listen over storbyer, du bare må besøge i 2019. Som begrundelse for førstepladsen nævner Lonely Planet bl.a. byens unikke steming, de mange gastronomiske tilbud, arkitektoniske perler og oplevelser for både store og små.

Livgarden på Amalienborg | Hotel København

Livgarder, juveler og en historisk prins

København huser nogle af Danmarks smukkeste slotte. Foran Amalienborg Slot, hvor bl.a. Dronningen har hjemme, kan du hver dag opleve det traditionsbundne vagtskifte hos livvgarderne. Gå rundt på Rosenborg Slot i Kongens Have og se, hvordan fortidens regenter boede. I slottets kælder kan du nyde det funklende syn af kronjuvelerne, og om foråret byder slottets have på det smukkeste tæppe af krokus. Blot 40 min. fra København finder du Kronborg Slot, der især er kendt for at være hjemsted for Shakespeares prins, Hamlet.