hoteller i København

København er byen, du skal besøge! Den smukke hovedstad er kåret til Best in Travel 2019 af rejseguiden Lonely Planet. Dermed indtager København en flot førsteplads på listen over storbyer, du må opleve i 2019. Når du bor på et Scandic hotel i København, har du det bedste udgangspunkt for at udforske byen. Vi har 11 hoteller at vælge imellem.

Find hotelLer i København

Scandic tilbyder hele 11 hoteller i København, og de fleste ligger i centrum. Alle vores hoteller i København har sin egen personlige stil - vi har et til dig, der foretrækker et mindre, intimt hotel og et hotel til dig, der vil bo med hotelgæster fra hele verden.

Bo fx på

Book hoteller i København og oplev byen

København har det hele. Om du er ung, ældre eller lige midt imellem kan du godt gøre dig klar til at forelske dig i byen og dens mange muligheder.

Prøv fx

  • At gå på opdagelse i indre bys snørklede gader
  • At leje en cykel og oplev byen som en ægte københavner
  • Shop løs i dansk design
  • Drik en kaffe med de lokale på Vesterbro
  • Besøg ét af Københavns ældste værtshuse på Christianshavn

Når du bor på et af Scandics hoteller i København, er du sikker på at være tættest på de største attraktioner - men også på de knap så kendte seværdigheder. 

Best in Travel 2019

Best in Travel 2019 logo | Scandic Hotels  

Rejseguiden Lonely Planet har kåret København til Best in Travel 2019! Dermed topper København listen over storbyer, du bare må besøge i 2019. Som begrundelse for førstepladsen nævner Lonely Planet bl.a. byens unikke steming, de mange gastronomiske tilbud, arkitektoniske perler og oplevelser for både store og små.