lobby seating area
lobby seating area
Tilbage til hotel

Møde, konference & Events

Hos Scandic Falkoner er der plads til stjernedrømme og store tanker. Her kan du holde møder, konferencer, koncerter og events for mere end 2.000 deltagere. De mange sale og fleksible rammer gør det muligt at matche formålet for lige netop dit arrangement.

4.0 280 anmeldelser fra TripAdvisor

Leder du efter historiske og unikke rammer til dit næste event? Så er du hos Scandic Falkoner kommet til det helt rette sted. Her plads til tænke højt og drømme stort. Uanset, om du skal holde koncert, konference, en større udstilling eller blot et mindre møde, så har vi faciliteterne til at imødekomme lige netop dine behov.  

På Scandic Falkoner træder du fra byens pulserende liv, ind i imponerende og smukke lokaler, nøjagtigt som alverdens kunstnere har gjort det før dig. Teknik, lys og lyd er blevet opdateret, mens den fantastiske stemning og atmosfære lever videre i alle afkroge af hotellet. Skab rum til en velfortjent pause med vores mange break-out-faciliteter. Stående eller siddende, indendørs eller udendørs, kaffe eller vin - mulighederne for networking og fornyet energi er mange.  

Vi tilbyder to sale og 10 fleksible mødelokaler i forskellige størrelser, som alle er udstyrede med den nyeste teknik, har utallige kombinationsmuligheder, og som giver plads kreativitet, overraskelser og mindeværdige oplevelser.

Falkoner Salen med sin historiske scene er for dig, som skal holde større events eller blot er på udkig efter stor fleksibilitet. Salen kan nemlig skifte karakter på ingen tid – konference om dagen, stor middag om aftenen? Ja, naturligvis. På 30 minutter kan vi omdanne den store sal til 806 m2 fladt gulv. Gæsterne er sikret den ultimative oplevelse. Falkoner Salens unikke opbygning gør, at alle kan se, mens lys, lyd og imponerende akustik får stjernerne til at funkle over Frederiksberg. 

Skab dit møde, konference eller event sammen med en af vores profesionelle Meeting Advisors, oplev vores mødekoncept og opdag nye muligheder for dine arrangementer, når du holder dem her. 

Ønsker du overnatning i forbindelse med dit møde? Kontakt os for at høre om mulighederne.

Vi skræddersyr mødet, så det passer præcis til dit formål

Her finder du et eksempel på indholdet i vores dagsmødepakker i vore mødelokaler:

 • Mødelokale inkl. AV-udstyr og fri WiFi
 • Hele dagen har I adgang til kaffe, te og vand samt tørret/frisk frugt og nødder i pauseområdet
 • Formiddagsbuffet. Læs mere her
 • Frokost. Læs mere her
 • Eftermiddagsbuffet. Læs mere her

Kontakt os for et godt tilbud på dit møde. Vores Meeting Advisors er klar til at rådgive dig om vores løsninger, som passer til netop dine behov. 

Er du interesseret i konferencer, kongresser og events i Falkoner Salen, så kontakt os gerne for et godt tilbud.

 • Falkoner Salen, Scandic Falkoner
  868 868 m2 520-1929 maks. 1929 pers.

  Falkoner Salen

 • Auditorium, Scandic Falkoner
  380 380 m2 112-800 maks. 800 pers.

  Auditorium

 • Mødelokale, Scandic Falkoner
  288 288 m2 90-300 maks. 300 pers.

  Room 102+103+104+105

 • Mødelokale, Scandic Falkoner
  45 45 m2 10-20 maks. 20 pers.

  106

 • Mødelokale, Scandic Falkoner
  66 66 m2 6-14 maks. 14 pers.

  107

 • Mødelokale, Scandic Falkoner
  288 288 m2 90-600 maks. 600 pers.

  202+203+204+205