Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Falkoner, København, restaurant
Scandic Falkoner, København, restaurant
Tilbage til hotel

Green Room Restaurant

Spis som stjernerne i Green Room Restaurant. Her er madkunst på hver eneste tallerken, altid i dansk bistro-stil og med råvarer fra danske leverandører. Nyd den stemningsfyldte atmosfære og udforsk det spændende repertoire på menukortet.

Restaurantbooking

+45 72 58 10 41

Book bord

Green Room Restaurant kaster ekstra glans over hotellet. Her er der kig til stjernerne og garanti for god stemning, inden aftenens forestilling sætter i gang i salen. Nyd den nøje sammensatte showmenu eller smag dig igennem vores store menukort. 

Restauranten er omhyggeligt indrettet i dansk bistro-stil med hyggelige miljøer og flot design, ligesom vi på den kulinariske scene heller ikke har overladt noget til tilfældighederne. Køkkenet tager udgangspunkt i bæredygtige råvarer, såsom egne græsfodrede naturkvæg og kvalitetsfisk fra de danske kyster.  

Her er plads og rum til alle, uanset om I kommer for at se en forestilling, bor hos os eller bare kigger forbi til en god middag. 

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-10:30, Lør-Søn 07:00-11:00
Frokost: Man-Fre 11:30-15:00, Lør-Søn 12:00-15:00
Aftensmad: Man-Søn 17:30-22:00