Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Falkoner, København, bar
Scandic Falkoner, København, bar
Tilbage til hotel

Green Room Bar

Kom backstage og snup en drink i kunstens navn - nyd den ude som inde, begge steder med kig til livlige Falkoner Allé. Vi byder alle velkommen, uanset om du kommer for at bo, se show eller bare for at mødes med dine bedste venner.

Alle stjerner, store som små, fortjener gode cocktails eller lækre druer i glaset. Uanset om du er til vin eller bobler, kulørte eller klassiske cocktails, kan vores dygtige bartendere helt sikkert fylde dit glas med de dråber, der falder i din smag. Kom højt til bords eller nyd drinken i de bløde gemakker. Skal sulten stilles, mens tørsten slukkes, kan baren byde på klassiske bistromenuer eller frisk fisk og skaldyr til dit glas.

Fra Green Room bar kan I iagttage livet på Falkoner Alle, eller slå jer ned selvsamme sted og nyde barens udeservering. Alle er velkomne til at kigge forbi - gæster såvel som koncertgængere og også de, som blot har lyst til en drink på Frederiksbergs nye og stemningsfyldte vin- og cocktailbar.