Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar og lounge, Scandic Glostrup
Bar og lounge, Scandic Glostrup Bar og lounge, Scandic Glostrup
Tilbage til hotel

Bar

Vores hyggelige bar på Scandic Glostrup indbyder til afslapning. Kaffen er varm, øllen kold og du er velkommen til at sidde ved baren eller i en af vores bløde lænestol.

Restaurantbooking

+45 43434200

Snup en drink i de hyggelige omgivelser i baren på Scandic Glostrup. Vi har TV, hvor du kan følge med i nyheder og sport. Vælg blandt vores store og varierede sortiment af drinks, vin, øl, kaffe og cognac. Er du sulten, finder du både snacks og de populære Scandic Klassikere i vores barmenu.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Tor 17:00-23:00, Fre 17:00-22:00, Lør-Søn 17:00-21:00