Scandic Kødbyen

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Børn er velkomne

Selvom vi ikke har et legerum, er børn velkomne hos os. Børn under 13 år bor for 0 kr. og får en velkomstgave, når de checker ind. Har du en teenager i familien? Hvorfor ikke booke et teenageværelse til en særlig pris?

  • Fri WiFi
  • Børn under 13 år bor uden beregning
  • Maksimal antal gæster i største værelse: 5
  • Velkomstgave ved ankomst
  • Børne TV-kanaler på værelset
  • Børnemenu (børnemenuen serveres hele året på vores hoteller i Danmark. I Sverige, Norge, Finland, Belgien og Tyskland er der 2 børneretter eller 50% rabat til børn på maden i det almindelige menukort)
  • Blyanter og papir i restauranten
  • Teenageværelser er værelser, der ligger ved siden af eller tæt på forældrenes værelse. Teenageværelser bookes direkte gennem hotellet, hvis der er nogle ledige.