Konkurrencen er afsluttet

Konkurrencen er nu afsluttet. Vi udtrækker og annoncerer vinderne i uge 34.Det kan du vinde

Værelserne er helt gratis. Så for ingen penge kan du sove vildt godt i en toplækker seng i et spritnyt værelse med aircondition, WIFI, hårtørrer, pengeskab, strygebræt og strygejern, TV og eget badeværelse. Og hver morgen kan du spise dig godt mæt i den lækreste morgenmad fra vores buffet, som er fyldt med økologi og lækkerier for enhver smag.

Konkurrencebetingelser & Persondatapolitik

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook. Konkurrencen er åben for alle over 18 år.

Konkurrencen udløber den 21. august 2018. Umiddelbart herefter vil Scandic ved lodtrækning finde 5 vindere. Alle vindere kontaktes direkte via email. Har den pågældende vinder ikke responderet på henvendelsen senest 7 dage efter, at vedkommende er blevet kontaktet, bortfalder muligheden for at modtage præmien, og en ny vinder findes ved lodtrækning og kontaktes. Opholdet har en værdi á 100.000 kr. Opholdet er gratis og varer fra den 7. september til den 21. december 2018. Opholdet gælder overnatning i standardværelse inkl. morgenmad for én person. Inden indflytning vil Scandic sammen med de enkelte vindere gennemgå en række husregler for opholdet. Overholdes disse ikke, forbeholder Scandic sig retten til at opsige aftalen.

Vi vil ikke bruge dine kontaktoplysninger til andet end at kontakte dig, hvis du vinder konkurrencen. Læs vores persondatapolitik.