Kok
Kok
Tilbage til hotel

Grill & Grapes Restaurant

I restauranten Grill & Grapes har vi skruet op for blusset med det bedste kød og en argentinsk grill med åben ild fra trækul, som får bøfferne til at smage fantastisk. Få en autentisk oplevelse i det åbne køkken og spis side om side med de ambitiøse kokke.

I vores åbne restaurant Grill & Grapes har vi respekt for den gode smag og for Kødbyens autentiske omgivelser. Her dyrker køkkenchefen sine egne grøntsager og serverer de bedste bøffer fra dansk fritgående Angus. Rød, medium eller well done? Kødet serveres med perfektion, passion og præcision - og lige efter din smag. Vores argentinske grill med åben ild fra trækul forkæler bøfferne, mens de simrer og får dem til at smage helt fantastisk.

På Grill & Grapes får du en autentisk madoplevelse i Kødbyen. Nyd de gode vibes fra det åbne køkken og spis side om side med de ambitiøse kokke. Vores sommelier skænker gavmildt ud af både sin erfaring og husets druer. Vinkortet er imponerende, og de fine druer serveres glasvis og i flasker. 

Menuen byder på fristelser for alle, og vi byder alle velkommen i restauranten. Uanset om du bor hos os eller blot kigger forbi til en middag.

Velkommen - og velbekomme.