Scandic Kødbyen, København, restaurant Grill & Grapes
Scandic Kødbyen, København, restaurant Grill & Grapes

Scandic Kødbyen

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Grill & Grapes Vinbar

Søde eller syrlige? Alle druerne i vores vinbar smager skønt og er særligt udvalgt til Scandic Kødbyen. Vælg imellem og smag på hundredevis af vine fra hele verden.
Bemærk venligst

Scandic Kødbyen åbner i september 2018. Book dit ophold på hotellet allerede nu.

Det rigtige glas vin kan gøre en stor forskel. I vores vinbar Grill & Grapes kan du lade dine smagsløg tilfredsstille med de druer du kender og elsker - eller udfordre dem med nye. Her kan du vælge mellem hundredevis af vine fra hele verden, som alle er nøje udvalgt til Scandic Kødbyen. Sid højt til bords eller afslappet i de bløde omgivelser, mens du nyder de fine druer glasvis eller i flasker. Måske du selv kan spotte dine favoritter på vinkortet. Og ellers står vores sommelier klar til at introducere dig for nye.

Alle er velkomne i vores vinbar - både gæster på hotellet og besøgende i Kødbyen.