Kok
Kok

Scandic Kødbyen

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Mør Restaurant & Bar

I MØR Restaurant & Bar har vi skruet op for blusset med det bedste kød og en argentinsk grill med åben ild fra trækul, som får bøfferne til at smage fantastisk. Få en autentisk oplevelse i det åbne køkken og spis side om side med de ambitiøse kokke.
Bemærk venligst

Scandic Kødbyen åbner den 7. september 2018. Book dit ophold på hotellet allerede nu.

I vores åbne MØR Restaurant & Bar har vi respekt for den gode smag og for Kødbyens autentiske omgivelser. Her dyrker køkkenchefen sine egne grøntsager og serverer de bedste bøffer fra dansk fritgående Angus. Rød, medium eller well done? Kødet serveres med perfektion, passion og præcision - og lige efter din smag. Vores argentinske grill med åben ild fra trækul forkæler bøfferne, mens de simrer og får dem til at smage helt fantastisk.

På MØR Restaurant & Bar får du en autentisk madoplevelse i Kødbyen. Nyd de gode vibes fra det åbne køkken og spis side om side med de ambitiøse kokke. Vores sommelier skænker gavmildt ud af både sin erfaring og husets druer. Vinkortet er imponerende, og de fine druer serveres glasvis og i flasker. 

Menuen byder på fristelser for alle, og vi byder alle velkommen i restauranten. Uanset om du bor hos os eller blot kigger forbi til en middag.

I vores vinbar kan du lade dine smagsløg tilfredsstille med de druer du kender og elsker - eller udfordre dem med nye. Her kan du vælge mellem hundredevis af vine fra hele verden, som alle er nøje udvalgt til Scandic Kødbyen. Sid højt til bords eller afslappet i de bløde omgivelser, mens du nyder de fine druer glasvis eller i flasker. Måske du selv kan spotte dine favoritter på vinkortet. Og ellers står vores sommelier klar til at introducere dig for nye.

Alle er velkomne i vores vinbar - både gæster på hotellet og besøgende i Kødbyen.

Vi ønsker alle velkommen - og velbekomme.