Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Coffee Box
Coffee Box
Tilbage til hotel

The Coffee Box

Nyd en god kaffe i forbifarten eller slå dig ned. I The Coffee Box er der black power morgen, middag og aften. Velbrygget og serveret med omtanke for miljøet. Brug rammerne til at tage en pause, hænge ud eller tænke ud af boksen.

I Scandic Kødbyens store og nytænkende loungeområde kan man hænge ud, arbejde i ro og fred og tænke ud af boksen med en god kop kaffe i hotellets café, The Coffee Box. Her er hyggelige spots, kreative hjørner og bløde sofaer, hvor man kan nyde sit eget selskab, mødes eller bare tage en pause midt i det hele. Der er plads til alle - uanset om du bor på hotellet eller blot kigger forbi til en kop kaffe.   

Venligst bemærk, at vi ikke tager imod kontanter i The Coffee Box. 

Åbningstider

Åbningstider
Frokost: Man-Søn 12:00-15:00
Café: Man-Fre 07:30-16:00, Lør-Søn 11:00-15:00