Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic Palace Hotel
Bar, Scandic Palace Hotel Scandic Palace Hotel Copenhagen, bar Bar of Scandic Palace Hotel in Copenhagen
Tilbage til hotel

Bar

Baren på Scandic Palace Hotel er det perfekte sted at mødes til en kop kaffe om eftermiddagen eller en drink før middagen. Både lokale københavnere og hotelgæster sørger for at stemningen altid er i top.

Vores internationale bar på Scandic Palace Hotel har et stort udvalg af drinks og snacks. Her kan gæster og lokale koble af med en drink eller nyde en god kop kaffe. Slap af i vores hyggelige omgivelser, mens du betragter det travle liv på Rådhuspladsen ude foran vinduet.

Åbningstider

Åbningstider

Menuer