Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Webers, restaurant
Scandic Webers, restaurant
Tilbage til hotel

Morgenmad

Hver morgen kan du nyde vores store morgenbuffet i vores lyse og hyggelige morgenmadsrestaurant. Vi har selvfølgelig også friskbrygget kaffe og og forskellige juicer at vælge imellem.

Få en god start på dagen med vores store morgenbuffet på Scandic Webers. Vi serverer morgenmad i vores morgenmadsrestaurant, der er indrettet i skandinavisk stil er lys og hyggelig. Fra bordene ved vinduet kan du følge med i det travle liv på Vesterbro, mens du læner dig tilbage og tager en kop kaffe mere.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
 (During Summer period 1 July-11 August our opening hours are: 7:00-10:30: Man-Søn 07:00-10:30)