Scandic Webers, restaurant
Scandic Webers, restaurant Morgenmadsbuffet, Scandic Webers

Scandic Webers

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Morgenmad

Hver morgen kan du nyde vores store morgenbuffet i vores lyse og hyggelige morgenmadsrestaurant. Vi har selvfølgelig også friskbrygget kaffe og og forskellige juicer at vælge imellem.

Få en god start på dagen med vores store morgenbuffet på Scandic Webers. Vi serverer morgenmad i vores morgenmadsrestaurant, der er indrettet i skandinavisk stil er lys og hyggelig. Fra bordene ved vinduet kan du følge med i det travle liv på Vesterbro, mens du læner dig tilbage og tager en kop kaffe mere.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
 (Jul åbnings tid fra den 23 Dec til 31 Dec er 07:00-10:30 og på Nyt års dag 08:00-11:00: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30)