Be Happy Pass på Scandic Kolding

Når du bor på Scandic Kolding, får du et Be Happy Pass, når du chekcer ind. Et Be Happy Pass giver dig gode fordele og rabatter til sjove og børnevenlige aktiviteter og seværdigheder i området omkring Kolding.

Få dit Be Happy Pass hos Scandic Kolding

Skal du og din familie til Kolding og bo på Scandic Kolding? Så får I automatisk udleveret et Be Happy Pass, når I checker ind. Med dette i hånden får du fordele og rabatter til nogle af Jyllands bedste og sjoveste attraktioner.

Be Happy Passet er gyldigt fra 1. april - 5. november 2017.

Dit Be Happy Pass giver bl.a. fordele og rabat her 

LEGOLAND®
I den eventyrlige LEGO®-park venter mere end 50 forlystelser børn og voksne i alle aldre. Prøv f.eks. LEGO® NINJAGO® World eller snig din ind i spøgelsernes verden i Ghost - The Haunted House.

Lalandia
I Billund er der vandplaskeri og sjov for børn og deres forældre. Fra de vildeste vandrutsjebaner til varme bassiner. Få en dag fuld af sjov og ballade.

Gorilla Park i Vejle
Her kan du klatre blandt træernes højeste kroner. Prøv de 6 forskellige baner, hvor der er udfordringer til alle. Med dit Be Happy Pass får du rabat på entréen.

Givskud Zoo
Med dit Be Happy Pass i hånden kan du komme med bag kulisserne i Givskud Zoo. Vær med, når løverne skal vækkes. Eller hvad med at klappe et næsehorn? Få rabat til en sjov morgen med dit Be Happy Pass.