Erann DD til Scandic Moments

Oplev Erann DD til Scandic Moments på Scandic Front til akustisk koncert med 3-retters middag og fest.

Oplev Erann DD på Scandic Front

Med indlevelse og nærvær leverer Eran DD sange, der går lige i hjertet. På Scandic Front i København får du en unik mulighed for at opleve den talentfulde sanger, når han giver akustisk koncert. Kom og hør hits som "Still Believing" og "I wanna wake up with you" i perfekte, intime omgivelser. Inden koncerten serverer vi en udsøgt 3-retters middag, som er sammensat af vores dygtige køkkenchef særligt til lejligheden. Efter koncerten vil der være efterfest med DJ. Middag og efterfest er inkluderet i billetprisen.

Fuldend oplevelsen og book en overnatning i et af vores flotte nyrenoverede værelser. Vågn op til en lækker morgenbuffet dagen derpå.

Hvornår: Lørdag den 12. november kl. 19 på Scandic Front.

Pris inkl. middag: Fra 570 kr. ekskl. gebyr til Billetnet (695 kr. inkl. gebyr)

Mere om Erann D

Erann David Drori (født 7. september 1967), bedre kendt som Erann DD, er en dansk sanger og sangskriver. Erann debuterede som soloartist med det dobbelt platin-sælgende album Still Believing i 2000, der solgte mere end 125.000 eksemplarer. Sidenhen er det blevet til seks albums fra Erann’s side, seneste album Rockin' My Life udkom den 30. oktober 2015.