Kom tæt på dyrene i Aalborg Zoo

De sjældne, asiatiske løver slikker sol på græsset i rovdyranlægget, mens tigrene betragter dem fra tårnet højt oppe over anlægget. Isbjørneparret Malik og Lars nyder livet i deres flotte udeanlæg, og den farverige, blågule Ara pudser sine fjer i sit prægtige fuglebur. Velkommen i Aalborg Zoo.

Se dyr fra hele verden i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er den næststørste zoologiske have i Danmark og den mest populære attraktion i Aalborg. Her er oplevelser for både store og små. Her kan du møde ca. 1.500 dyr fra hele verden, der trives i anlæg, der minder så meget som muligt om dyrenes naturlige leveområder. I Aalborg Zoo kan du bl.a. nyde synet af de prægtige brunbjørne, de legesyge søløver og de langsomme dovendyr.

Besøg Aalborg Zoo og få en sjov dag. Bo på hotel i Aalborg.

Imponerende rovdyranlæg

I 2012 kunne Aalborg Zoo indvie er nyt, stort anlæg til havens store kattedyr - løverne og tigrene. Dyrene har fået mere plads og et større areal at boltre sig på. Anlægget er opdelt i to - et til løverne og et til tigrene. I de underjordiske tuneller kan du møde løverne i øjenhøjde eller betragte dyrene fra de snoede stier, der er hele vejen rundt om anlægget.

Når sulten melder sin ankomst blandt de tobenede gæster, kan I f.eks. nyde medbragt mad på det nye legeområde for hele familien. Her er bl.a. naturlegeplads, grillområder og en Zoofari-scene, hvor I kan opleve præsentationer af søde bondegårdsdyr.

Rigtig god fornøjelse!