Sandormen i Skagen

Siden slutningen af 1940'erne har en helt særlig orm i Skagen bevæget sig helt ud til spidsen af Danmark lige dér, hvor to have møder hinanden. Dengang brugte man det særlige køretøj til at hente byggematerialer, men snart så man idéen i også at køre gæster i vognen helt ud til Grenen på Skagen. Sandormen er i dag det eneste transportmiddel til Grenen.

Tag med sandormen og se 2 have mødes

På Jyllands nordligste spids, Grenen, kan man stå med et ben i hvert sit hav. Det er nemlig her, at to have Kattegat og Skagerak mødes. Her kan du køre med Sandormen ud til spidsen af Grenen, som er en spændende og oplevelsesrig tur, hvor du samtidig lærer en masse om kystlinjens forandring og naturens mangfoldigheder.  

Grenen, Skagen | VisitDenmark | Scandic Hotels

Skagens hvide sandstrande og imponerende natur

Grenen, Skagen | Thomas Nykrog, VisitDenmark | Scandic HotelsGrenen er omgivet af fine badestrande på begge sider. Den østlige side er særdeles børnevenlig, hvorimod den vestlige side, med sit dybe vand og stærke strømme, er en smule mere udfordrende.
Kombination af sand, vand og det imponerende lys har gjort Grenen til et af landets mest populære udflugtsmål med over 1 mio. besøgende gæster hvert år.

Sandormen har ingen fast køreplan, men afgår jævnligt fra Grenens parkeringsplads.

Hoteller tæt på Sandormen og Grenen

Går turen til Danmarks nordligste spids, kan hele familien få et dejligt ophold på Scandic The Reef i Frederikshavn. Hvis vejret ikke var strandvejr ved Grenen, kan I snuppe en dukkert, når I er tilbage på hotellet. Her er der nemlig et stort, indendørs badeland for både børn og voksne.