Efterårsferie 2019 i Odense

Der var engang en by, der lå på en ø, sådan cirka midt i Danmark. Særligt om efteråret skete der magiske og eventyrlige ting og sager i byen. Byen er naturligvis Odense! Hvis du skal tilbringe din efterårsferie 2019 i Odense, har vi her på siden samlet 5 sjove oplevelser til dig.

Tip til efterårsferie 2019 i Odense

Der venter jer masser af spændende og sjove oplevelser, når I skal på efterårsferie 2019 i Odense. Vi giver dig her fem bud på både indendørs- og udendørs aktiviteter.

Efterårstur i Odense | Foto: VisitOdense

Kunst i Latinerkvarteret

15.000 klassiske kunstværker, fotografi og film venter jer i BRANDTS Museum for Kunst og Visuel Kultur, der har hjemme i en gammel fabriksbygning. Du kan selv gå rundt blandt alle værkerne eller hoppe med på en af de mange rundvisninger, der tilbydes hver dag. 

Eventyrhaven

I 1876 var der kun adgang til Eventyrhaven for Odenses rige borgere, der havde et særligt adgangskort til haven. Men i 1942 blev havens døre heldigvis slået op for offentligheden. I Eventyrhaven kan I gå på opdagelse i efterårets smukke, eventyrlige farver. En smuk statue af H.C. Andersen er også at finde i den fine have. 

H.C. Andersen statue i Odense | Foto: VisitOdense

Magiske Dage Odense

Odense er en gammel eventyrby. Der bliver skruet endnu mere for magi og fantasy under Magiske Dage Odense. Er du vild med alt, hvad der rimer på Harry Potter og fantastiske fortællinger, er Magiske Dage Odense lige noget for dig. Festivalen finder sted fra den 17. - 19. oktober, og vil være et perfekt sted at besøge for familens yngste medlemmer under jeres efterårsferie 2019 i Odense. 

H.C. Andersens Museum

Også andre steder i Odense venter eventyrlige oplevelser. Gå på opdagelse i digterens og eventyrforfatterens nye museum, og få et indblik i hans fascinerende liv, som du aldrig har set det før. Her kan du se H.C. Andersens skrivepult, den ikoniske høje, sorte hat og mange andre spændende effekter. Det nye museum ligger tæt på H.C. Andersens barndomshjem.

H.C. Andersen Museum | Foto: VisitOdense

Bymuseum Møntergården

Gå på opdagelse i Odenses historie fra oldtiden til nutiden. Her kan du bl.a. blive klogere på vores fælles historie set med fynske briller. Børn er også sikre på en sjov dag på museet. Der er to udstillinger til de yngste, og her må man røre og prøve det hele.