Vilde oplevelser i København Zoo med Scandic Hotels

Giv hele familien en vild oplevelse København Zoo. I haven kan I bl.a. opleve de nuttede pandaer, farverige papegøjer og farlige tigre.Vilde og eksotiske oplevelser i København Zoo

Tag familien, vennerne eller kæresten med på en vild tur i København Zoo, hvor I kan se dyr fra det meste af verden på helt tæt hold. Bo på ét af vores fantastiske hoteller i København, så er I kun en kort køretur fra København Zoo:

Se dyr fra hele verden - store og små 

Ligegyldigt hvilket tidspunkt på året, I besøger Zoo, er I garanteret en sjov dag fyldt med vilde oplevelser. På jeres tur igennem Zoo kommer I forbi Pandaanlægget, hvor I kan iagttage de to kinesiske pandaers hverdag, der både står på bambusspisning og masser af leg.

I Den arktiske ring I kan lære meget mere om de dyr, der lever i verdens koldeste klimaer. Se pingvinerne lege og boltre sig i vandet og gå igennem glastunnellen, der er omgivet af vand, hvor isbjørne svømmer rundt lige over hovedet på jer!

I Elefanthuset kan store og små blive klogere på de kæmpe dyr med de smukke stødtænder. I kan selvfølgelig se levende elefanter, men også lære, hvad der truer dyrene, og hvordan vi beskytter dem. Hør løverne brøle, se aberne lege og tigrene ligge på deres klippe og slappe af. Flotte papegøjer flyver rundt i deres store bure, og farverige frøer og krybdyr gemmer sig under blade og grene i glasburene i regnskoven i Tropezoo. På Savannen kan I se de høje giraffer, og næsehorn og zebraer går rundt mellem hinanden.

De yngste medlemmer af familien kan få en sjov tid i Børnezoo, hvor der er søde klappegeder, en fantastisk legeplads og små, nuttede kaniner. Her er der plads til at nyde madpakken og få tanket ny energi til flere vilde oplevelser.