Få vilde oplevelser i København Zoo med Scandic Hotels

Giv hele familien en vild oplevelse København Zoo. I haven kan I bl.a. opleve de populære pandaer, farverige papegøjer og farlige tigre. Overnat hos et af vores hoteller i København og spar 15% på entreen.15% rabat på entréen til København Zoo

Tag familien, vennerne eller kæresten med på en vil tur i København Zoo. Hvis I overnatter og køber billetterne til haven på et af vores hoteller i København sparer i 15% på entreen. 

Hvordan køber jeg entrébiletter med rabat?

  • Du kan købe billetterne med rabat i receptionen på et Scandic hotel i forbindelse med en eller flere overnatninger på samme hotel
  • Rabatten gælder både for voksen- og børnebilletter

Du kan købe billetter med rabat hos:

Se dyr fra hele verden - store og små 

Ligegyldigt hvilket tidspunkt på året, I besøger Zoo, er I garanteret en sjov dag fyldt med vilde oplevelser. På jeres tur igennem Zoo kommer I forbi Pandaanlægget, hvor I kan iagttage de to kinesiske pandaers hverdag, der både står på bambusspisning og masser af leg. I Den arktiske ring I kan lære meget mere om de dyr, der lever i verdens koldeste klimaer. Se pingvinerne lege og boltre sig i vandet og gå igennem glastunnellen, der er omgivet af vand, hvor isbjørne svømmer rundt lige over hovedet på jer!

I Elefanthuset kan store og små blive klogere på de kæmpe dyr med de smukke stødtænder. I kan selvfølgelig se levende elefanter, men også lære, hvad der truer dyrene, og hvordan vi beskytter dem. Hør løverne brøle, se aberne lege og tigrene ligge på deres klippe og slappe af. Flotte papegøjer flyver rundt i deres store bure, og farverige frøer og krybdyr gemmer sig under blade og grene i glasburene i regnskoven i Tropezoo. På Savannen kan I se de høje giraffer, og næsehorn og zebraer går rundt mellem hinanden. De yngste medlemmer af familien kan få en sjov tid i Børnezoo, hvor der er klappegeder, en legeplads og små, søde kaniner.