Træd ind i fortiden på Moesgaard Museumtag på tidsalderrejse på Moesgaard Museum

Tag med på evolutionens rejse på Moesgaard Museum og oplev, hvordan mennesker levede i bronzealderen, jernalderen og vikingetiden. Vil du være helt tæt på en af Danmarks største oplevelser, kan du bo hos os på:

Kultur, natur og arkitektur i smuk forening

Moesgaard Museum åbnede i efteråret 2014 og er et fantastisk arkitektonisk syn. Her kan du gå hele vejen fra jorden og op på taget og nyde udsigten. Museet byder både på faste arkæologiske og etnografiske udstillinger, der viser menneskets rejse og udvikling, mens skiftende særudstillinger viser og formidle vores fælles kulturarv.


På trappen, der er centrum i museet, kan I opleve fortællingen om menneskets evolution. Her kan I gå igennem den spændende fortælling om vores fortid, og se, hvad fremtiden måske byder på.

I Oldtidsudstillingerne kan I bl.a. opleve arkæologiske fund fra hele verden, der kan fortælle os, hvordan vores forfædre levede. I udstillingerne kan I også møde grauballemanden og gyse over de døde fra Alken Enge. I den etnografiske udstilling, De Dødes Liv, kan I blive meget klogere på, hvordan de døde liver videre i verdens forskellige kulturer, og møde forfædre i masker fra bl.a. Afrika og Melanesien.