Træd ind i fortiden på Moesgaard Museum

tag på tidsalderrejse på Moesgaard Museum

Tag med på evolutionens rejse på Moesgaard Museum og oplev, hvordan mennesker levede i bronzealderen, jernalderen og vikingetiden. Vil du være helt tæt på en af Danmarks største oplevelser, kan du bo hos os på:

Kultur, natur og arkitektur i smuk forening

Moesgaard Museum åbnede i efteråret 2014 og er et fantastisk arkitektonisk syn. Her kan du gå hele vejen fra jorden og op på taget og nyde udsigten. Museet byder både på faste arkæologiske og etnografiske udstillinger, der viser menneskets rejse og udvikling, mens skiftende særudstillinger viser og formidle vores fælles kulturarv.
På trappen, der er centrum i museet, kan I opleve fortællingen om menneskets evolution. Her kan I gå igennem den spændende fortælling om vores fortid, og se, hvad fremtiden kan byde på. I Oldtidsudstillingerne kan I bl.a. opleve arkæologiske fund fra hele verden, der kan fortælle os, hvordan vores forfædre levede. I udstillingerne kan I også møde grauballemanden og gyse over de døde fra Alken Enge. I den etnografiske udstilling, De Dødes Liv, kan I blive meget klogere på, hvordan de døde liver videre i verdens forskellige kulturer, og møde forfædre i masker fra bl.a. Afrika og Melanesien.
Udstillingers opbygning og indretning vil underholde og inspirere gæsterne på tværs af generationer.

Moderne byhotel i centrum af Aarhus

Scandic tilbyder tre hoteller i Aarhus. Bo f.eks. på Scandic Aarhus City i hjertet af Aarhus. Her er du tæt på alt, hvad Aarhus har at tilbyde af butikker og seværdigheder. Fra hotellet er der udsigt over Aarhus by med kig til havnen, skov, strand og kunstmuseet ARoS. Eller bo på Scandic The Mayor lige overfor banegården. Her venter der dig en stor madoplevelse på vores restuarant Gäst, som er Michelin-anbefalet.
Er du på udkig efter et hotel lidt uden for centrum, er Scandic Aarhus Vest det oplagte valg. Hotellet er let at komme til og der er fri parkering. Kom ind og få en drink i vores nyrenoverede bar eller nyd en lækker middag i vores nyrenoverede restaurant. Ligegyldigt, hvilket af vores hoteller i Aarhus, du vælger, er morgenmad inkluderet i prisen og børn under 13 år bor for 0 kr.

Rigtig god fornøjelse!