Anderledes møder

Møder hos Scandic Roskilde Park inspirerer og sætter gang i kreativiteten. Hos os finder du rammerne for at afholde et anderledes møde eller konference. Vores beliggenhed med direkte udgang til smukke Roskilde park og gåafstand til Roskilde centrum, giver unikke muligheder og oplevelser for mødebookere- og deltagere.Grønne og anerledes møder på Scandic Roskilde Park

Når du holder møder på Scandic Roskilde Park har du de bedste forudsætninger for at lave en sjov oplevelse for dine mødedeltagere. Vi har samlet en oversigt over nogle af mulighederne for anderledes breakout sessions og aktiviteter, når du holder møder på Scandic Roskilde Park.

Find din indre ro

Kom helt ned i gear og find din indvendige ro med yoga eller mindfulness. Her kan I skabe en fælles time-out med en anderledes oplevelse sammen. Vi anbefaler, at aktiviteten foregår i mødelokalet eller i den smukke park ved hotellet. Vi sørger for at booke instruktør og har alt udstyret tilgængeligt.

Prøv fx

 • Yoga for alle – blid hatha yoga, der skaber balance mellem krop og sind. Der afsluttes med dybdeafspænding.
 • YogaFit – klassisk hatha yoga, hvor der arbejdes intenst med stræk. Afsluttes med meditation eller afspænding.
 • Mindfulness meditation – lær at være til stede med din fulde opmærksomhed lige her og lige nu.
 • SupYoga i Roskilde Havn – yoga på et SUP-surfbræt. Brættet bruges som flydende yogamåtte, og der er fokus på både balance og vejrtrækning.

Priser: Fra 800 kr. for alle deltagere.

Når pulsen skal op

Der er intet som at være aktive i fællesskab. Hold en aktiv break-out session i parken eller de smukke naturområder omkring Roskilde.

Prøv fx

 • Disc golf i parken – her kan alle være med til en sjov oplevelse, som de fleste mødedeltagere sikkert ikke har prøvet før. Pris: 50 kr. pr. person.
 • Teambuilding i Klatreskoven – test jeres grænser i højderne på fire klatrebaner i trækronerne. Pris: 250 kr. pr. person
 • Havkajak eller kano med instruktør: Få en guidet tur på Roskilde Fjord og se Roskilde fra vandsiden. Pris: 450 kr. pr. person.
 • SUP (Stand Up Paddle) – her star I op på et surfbræt og padler frem. Alle kan være med, da man selv bestemmer niveauet. Pris: 450 kr. pr. person.

Kick-start involveringen

Er det svært at involvere dine mødedeltagere? Med fælles aktiviteter i parken, hvor stemningen er uformel, får du helt sikkert mere feedback fra deltagerne end normalt.

Prøv fx

 • Scandic Challenge – i hold a 3-6 personer skal I rundt I parken og løse 100 sjove og kreative udfordringer. Kan også bruges til at indsamle feedback. Pris: 300 kr. pr. person.
 • Escape Roskilde Park – på begrænset tid skal hold af ca. 5 personer forsøge at slippe ud af parken vha. tablets. Alle skal bidrage med deres egne kompetencer for at det lykkes.
 • Møder i parken – drop den klassiske powerpoint og flyt mødet ud i parken. Her finder du fx et lille amfiteater, der nemt kan bruges som mødelokale. Nye omgivelser skaber mere engagerede mødedeltagere.

Kultur og historie

Roskilde har altid været kendt for dets rige kulturliv. Hvorfor ikke opleve det i forbindelse med dit næste møde?

Prøv fx

 • Byvandring i Roskilde – få en guidet tur i byen og gå bl.a. forbi Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Pris afhænger af varighed og antal deltagere.
 • Dans & musik – hold et musikalsk break out og få danse- eller musikundervisning i mødelokalet. Pris afhænger af varighed og antal deltagere.
 • Ragnarock – besøg museet for rock, pop og ungdomskultur, der ligger få minutters gang fra Scandic Roskilde Park. Det er også muligt at booke rundvisning. Pris fra 800 kr.